Prisvindende betting-site sammenligner odds

Prisvindende betting-site sammenligner odds

Det danske betting-site SmartBets har samlet nogle af de største bookmakere på et sted, og giver brugerne de bedste odds, når de skal vælge en kamp at spille på. Sitet er blevet anerkendt for deres koncept både i 2015 og i 2016.

SmartBets er et betting-site, der er eksperter indenfor odds sammenligning. Hos SmartBets går konceptet ud på, at sitet præsenterer de mange forskellige sportskampe og automatisk finder de bedste odds fra en stor række forskellige bookmakers. Det er et unikt koncept for et betting-site, da de forskellige odds normalt leveres fra én enkelt bookmaker og derfor ikke bliver sammenlignet, som det er tilfældet hos SmartBets. Der er over 350 forskellige ligaer, og det kan derfor være uoverskueligt selv at finde de bedste odds. Det har sitet derfor gjort nemmere for brugerne, så de kun behøver at bruge et betting-site for at finde de bedste odds.

Sammenlign de forskellige odds
Ved hjælp af et odds-sammenligningsværktøj kan SmartBets finde de bedste odds på mange af de største kampe fra hele verden. Det betyder derfor, at man som spiller ikke behøver at sammenligne odds fra forskellige bookmakers. Man kan finde det hele hos SmartBets. SmartBets er derfor det ultimative værktøj, hvis man ønsker at finde den bedste kamp at spille på. Find de bedste hos SmartBets.com.

Prestigefyldt prisvinder
Grundet den gode forretningsstrategi og det nye koncept modtog Better Collective, der er skaberne bag sitet, den prestigefyldte pris eGaming Review (EGR) Affiliate of the Year tilbage i 2015. Derudover har virksomheden i 2016 modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle pris for 6 år i træk, og de er også blevet anerkendt af European Business Awards som Entrepreneur of the Year i Danmark i 2016. Det er derfor ikke kun brugerne, der anerkender konceptet bag SmartBet.