Plads til alle på Grøn 2017 der nu præsenterer: Christopher

Plads til alle på Grøn 2017 der nu præsenterer: Christopher

Vil du med Christopher ud på de grønne rugmarker? Snup en grøn og syng med på Colours Det er et par år siden at Christopher sidst spillede på Grøn. Han har haft travlt med at turnere i udlandet og glæder sig til at spille for de mange forskellige typer mennesker der kommer på Grøn.

Jeg er helt overbevist om, at hovedårsagen til, at publikum bliver ved med at komme tilbage på Grøn, er den der følelse af, at der er plads til alle. Man kan se det, når man kigger ud over publikum – det er alle typer, der står dernede, og det kan man faktisk også mærke på scenen,” fortæller Christopher.

Siden 2012 har Christopher været en af dansk musiks største popidoler. Han føler sig på hjemmebane i alle byer og her mødes han også med store fanskarer, der vil se ham.

Sammen med Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, Sivas og Ukendt Kunstner tager Christopher rundt med den grønne karavane i Danmark.

Christopher føler sig ikke for kendt til at ville spille i lille Danmark, selvom han er blevet et stort navn i udlandet.

”Jeg tror, det bliver fantastisk at komme tilbage. Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg ligeså godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler jeg har været en del af. Man får et bånd til dem, der arbejder der som frivillige, og til de andre artister, og så er det bare fedt at rende rundt og se de andre artister spille og glæde sig til, at man skal op og gøre dem kunsten efter,” fortæller Christopher.

Hold fast i sommertraditionen og bestil din billet her til den by du vil se Christopher i.