Personliggør din studiebolig nemt!

Personliggør din studiebolig nemt!

Står du og skal flytte hjemmefra for første gang, og mangler du nogle tips til, hvordan du får personliggjort din studiebolig på en nem måde? Eller måske du allerede er flyttet hjemmefra, men blot ønsker at få gjort indretningen i din studiebolig mere personlig, uden at skulle bruge en masse penge, som måske ikke er muligt at gøre på SU. En måde hvorpå du nemt kan få personliggjort din studiebolig, er at tilføje plakater til din indretning. Selvom en plakat lyder banalt, kan det virkelig gøre en stor forskel i din indretning, og give din studiebolig et helt nyt indtryk. Læs videre i artiklen her, for at finde ud af, hvordan du nemt kan bruge plakater i din indretning.

 

Udnyt din tomme væg

Selvom din studiebolig måske er ret lille, så har du uden tvivl et sted en tom væg, som kunne trænge til at blive piftet op med en plakat. Minida.dk har et stort udvalg af plakater, hvilket gør det muligt at vælge en plakat, der falder netop i din stil, så din bolig bliver gjort personlig. Det kan eksempelvis være, at du kan lide dyr, gode citater, farverige billeder eller noget helt fjerde, så er alt dette muligt at finde hos Minida. Hvis du måske er til det mere barnelig aspekt, så findes der også et udvalg af børneplakater, som måske kunne være noget for dig. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal personliggøre dit hjem med diverse plakater fra Minida.dk.

Hvis du har en stor tom væg, har du mulighed for at vælge ud fra udvalget af store plakater, som virkelig kan give din studiebolig helt nyt liv. Et eksempel til dig, er at vælge plaktater med verdenskort, som ikke blot er lærerigt og flot, men også kan udgøre personlighed, hvis du er den rejsende type. Plakater med verdenskort fås både i farver eller i sort hvid, så du kan vælge, hvad der falder bedst i din stil.

Vis, hvor du kommer fra

Det kan også være, at du er flyttet til en storby i forbindelse med dit nye studie, men ønsker at ære din hjemby. Dette kan du gøre i din indretning ved at vælge en plakat over din by. Hos Minida.dk kan du nemlig både finde plakater over Aalborg, Køge, Esbjerg, Randers, Sønderborg, Aarhus, Vejle og mange flere. På denne måde kan du gøre indretningen med plakater personlig og samtidig huske, hvor du kommer fra.

 

Vælg noget, som passer til dit studie

En sidste måde hvorpå du kan vælge at være personlig i indretningen med plakater, er at vælge plakater, som passer til dit studie. Læser du noget naturvidenskabeligt, kan du med fordel tjekke ”science” kategorien ud. Læser du medievidenskab eller andet med film, kan du tjekke ”movies” kategorien ud. Eller læser du måske til kok, så kan du vælge fra kategorien ”kitchen”, som indeholder flere studierelevante billeder. 

Det er kun kreativiteten der sætter grænser, når du skal indrette din studiebolig med plakater. Du har rig mulighed for at gøre din indretning personlig med hjælp af plakater. Vi håber, at denne artikel har givet dig inspiration til indretningen af din studiebolig.