Oplevelser for studerende

Oplevelser for studerende

Annonce

Når man er studerende, kan det være svært at opleve ting, og det kan være svært at finde penge til oplevelser med vennerne. Men i virkeligheden er der mange alternative muligheder, når man skal opleve uden det store budget. Læs her om oplevelser, der er mulige for studerende.

Studenterrabat

Man skal ikke undervurdere betydningen af studierabat, der er mange muligheder for at udnytte det privilegie, som du kun har, når du er studerende. Mange museer tilbyder for eksempel studierabat, og det er en rigtig god måde at opleve på en billig måde. Men det kan også udnyttes, hvis du nu skal til eksamen, så kan der findes masser af inspiration på et museum.

Museer er også nemt at lokke dine venner med til, som også skal til eksamen og gerne vil lave noget andet end at være hjemme. Museer tager heller ikke meget tid, de fleste kan du få rigtig meget ud af et museum på ikke mere end et par timer eller en halv dag.

Flere dages ferie

Hvis du gerne vil holde ferie i flere dage, er der også måder at gøre det billigt. En måde er cykelferie, som måske ikke er alles første valg, men er en god måde at rejse billigt. Man kan se meget af landet og kan komme væk fra larmen i storbyen og alt for mange mennesker. Du kan tage et telt med og derfor ikke behøve at betale for hotel.

En anden måde at rejse billigt er backpacking. Det er blevet rigtig populært de seneste år specielt for unge mennesker. Det er utrolig billigt, da man kan overnatte på vandrehjem og moteller for næsten ingen penge.

Der behøves heller ikke bruges mange penge på transport, da man enten kan blaffe eller tage offentlig transport. At blaffe er selvfølgelig billigst, men hvis man ikke lige har mod eller lyst til det. Er offentlig transport en mulighed, selvom det vil koste dig lidt ekstra.

Fest

At holde fest er selvfølgelig en del af hver studerendes liv, men hvordan kan man holde fest, når man bor i en lille lejlighed og ikke har et stort budget til at leje festlokale og meget andet. At leje et telt er en måde at spare ret mange penge, når man skal holde fest. Teltudlejning er for det meste meget billigere end at leje festlokale, og kan komme med stole og borde.

Man har også mulighed for at være tæt på sit hjem, så man ikke skal bekymre sig om transport, og har nemt ved at gøre klar til festen.

Teltet betyder også, at du ikke skal bekymre dig om dyreting, der kan stå i hjemmet. Der kan spildes på ting eller smadres ting, som kan koste mange penge eller ødelægges vinduer osv., som vil blive nødt til at erstattes.