Oplev Island på hesteryg, i kajak eller til fods.

Oplev Island på hesteryg, i kajak eller til fods.

For mere end 1000 år siden drog vikingerne afsted ud over havet og gik i land på en stor vulkansk ø lige syd for polarcirklen. Det var et sted hvor ganske få træer voksede og naturen var ligeså vild som vikingerne selv. Travel Nord arrangerer Islandsrejser, som giver dig en uforglemmelig rejseoplevelse.

Der er en unik natur med vulkaner, store vandfald, geysere, mælkehvide varme kilder og nordlys. Der lever ikke mange dyr i den vilde natur på Island, men en af de mere kendte dyr er den Islandske hest. Du kan opleve Island på hesteryg og nyde den friske luft og den vilde natur.

Du kan komme med på den helt store rundtur, hvor du kommer hele øen rundt, eller du kan nøjes med den kortere tur, som kun er et par timers kørsel væk fra hovedstaden Reykjavik. Island er spektakulær hele året rundt og selvom jorden er gold, og sneen er kold, så holder den vulkanske undergrund jorden og vandet så varmt at du kan bade ude hele året. Ikke i havet, dog.

Hvis du vil opleve noget andet end de overfyldte turiststrande sydpå, så rejs til Island og se hvordan verden så ud for millioner af år siden, da øen opstod. Uanset om du er til kørselv ferie, rideferie, grupperejser med skolen eller firmaet eller det blot er en forlænget weekend med kæresten til Reykjavik, så vil du opleve en ny og spændende kultur, som har rødder i de samme vikingeaner som dig selv. Gletchere, fjelde, riverrafting og hvalsafari er bare nogle af de ting du har mulighed for at opleve på den fantastiske vulkanø.

Se mere på www.travelnord.dk hvis du er interesseret i rejser til Island og planlæg dit livs største oplevelse hjemmefra. Travel Nord er desuden medlem af rejsegarantifonden, så du er sikret din rejse uanset hvad der sker.