Oplev Asien, inden du begynder på universitet

Oplev Asien, inden du begynder på universitet

Annonce

At komme på universitetet er en oplevelse i sig selv. Et voksent studiemiljø med masser af faglige udfordringer, hvor du møder mange spændende mennesker. Det er samtidig også det tit sidste stop for dig, inden du kommer ud på arbejdsmarkedet, og du begynder at tænke mere på familiestiftning, opsparinger og karrieremål. Det er ikke nødvendigvis kedeligt, men du har kun en enkelt ungdom og masser af tid i den anden ende til at tænke på alt det. Ungdommen er til for at opleve, og der er rigeligt med oplevelser, hvis du tager til Asien. Du kan finansiere rejsen med et lån fra primebanks.org. Asien har en rig kulturhistorie og kontinentet byder også på naturoplevelser, du ikke finder i Europa.

Et kontinent i krig

Når du tænker Asien, tænker du nok ikke nødvendigvis krig som det første. Det er måske noget, du tror, der er forbehold Europa. Men Asien har en blodig historie, der skal opleves, fordi landene har været i voldsomme krige. Det gælder blandt andet mongolernes voldsomme invasion af størstedelen af kontinentet, hvor Kina måtte bygge den berømte mur for at holde mongolerne ude. Det gælder også vesten og især USA’s kampe i Vietnam og Korea mod kommunisternes fremmarch. Eller måske Japan, der blev offer for atomvåbenet? Det er alt sammen nogle tragiske historier, som du ikke kan læse dig frem til på samme måde, som du kan opleve det helt tæt på.

Natur uden lige

Asien er meget mere end tætbefolkede storbyer som Beijing og Tokyo. Det er hjem for nogle fantastiske skabninger, som du kan møde helt tæt på. Du har mulighed for at dykke med hvalhajer og se, hvordan junglen ser ud indefra med dens uudtømmelige mangfoldighed af dyrearter. Hvis du føler dig modig, er der desuden mulighed for at se det hele oppefra på en af de mange bjerge, der er på kontinentet.