Oldtidens samlingssted udstråler nutidens personlighed

Oldtidens samlingssted udstråler nutidens personlighed

Bålstedet har altid været samlingspunktet for familier i stenalderen. Det var der man søgte hen for at få varme og det var der maden blev tilberedt. Det var også der man hørte historier når manden var kommet hjem fra jagt.

I dag er det ikke meget anderledes. Bålstedet er blot blevet moderniseret og hedder nu et komfur eller en ovn. Og så bruger vi selvfølgelig ikke ovnen til at varme huset op med. Men der er altid noget at snakke om i et køkken. Det er altid i køkkenet at festen rykker ud fordi det er tæt på køleskabet, hvor alle øllerne står og det er der, der hygges, hvis nogen står og vasker op eller laver mad. Så kan man snakke med hinanden samtidig med at man er optaget af noget.

Det er dog ikke alle køkkener der er lige spændende. I stenalderen var der ikke meget forskel på bålstederne og de gik nok ikke så meget op i design. Bare det var funktionelt og bålet blev holdt ved lige, så man ikke skulle slå gnister med flintestenene igen.

I dag er design en vigtig del af tilværelsen, da det udstråler at man er kvalitetsbevidst og samtidig også viser din personlige stil og smag.

Hvis du står på tærsklen til at skulle købe nyt køkken, så kan du vælge et kedeligt køkken, som du alligevel bare vil skifte ud om et par år og som ikke udstråler din personlighed eller du kan købe et designer køkken, som udstråler tysk kvalitet og skandinavisk design.

Kan du netop godt lide skandinavisk design skal du have et køkken, som passer til den røde tråd der er i husets andre rum. Det kan være alt fra klassiske køkken til et mere moderne af slagsen. Du kan se nogle eksempler på rotpunkt.dk