Odense: 3 idéer til steder I skal afholde jeres næste spilaften

Odense: 3 idéer til steder I skal afholde jeres næste spilaften

Odense er en studieby fyldt med studerende, der hver dag bliver klogere og klogere på deres uddannelser. Men nogle gange har man også behov for at mødes med sine studiekammerater uden for skolen og få tankerne væk fra de tunge bøger og de mange afleveringer. At samles til en spilaften kan være omdrejningspunktet for en god aften, som med garanti kan få jeres tanker væk fra det seriøse studieliv. Derfor kommer vi her med 3 forslag til steder i byen, hvor I bør afholde jeres næste spilaften i studiegruppen.

 

Papas Papbar

Papas Papbar ligger i Sankt Knuds Kirkestræde og er en hyggelig blanding af en café og en bar, hvor I kan spille brætspil hele aftenen. Papas Papbar har over 500 spil, som I billigt kan købe jer adgang til, og imens I spiller, kan I bestille både varme og kolde drikkevarer i baren. Her kan I få mange timer til at gå, og det er en god idé at bestille bord i forvejen, da stedet er meget populært blandt odenseanerne.

Sharks Pool House

Sharks Pool House ligger på Klostervej i Odense og er til jer, der er klar på til den helt store pool-aften. I kan leje jeres eget bord til billige penge eller deltage i en af Sharks turneringer, og I behøver ikke være verdensmestre til pool for at have det sjovt på Sharks, for folk er meget hjælpsomme og giver ofte gode råd, hvis man ikke er helt rutineret i spillet. I kan købe drikkelse i Sharks’ bar, og I kan med garanti nemt få mange timer til at gå her.

 

Jackpot Pubben

Sidst men ikke mindst kan i tage på Jackpot Pubben, der ligger i Rosengårdcentret. Det er et hyggeligt sted, hvor I både kan få varmt lækkert mad og meget forskellige at drikke. Derudover kan I prøve kræfter med pubbens mange spillemaskiner, så hvis I synes, det kunne være sjovt at tage nogle spins på spilleautomater, er Jackpot Pubben det helt rigtige sted for jer at besøge.  Her finder i både klassiske og mere moderne spillemaskiner, så der er noget for enhver smag. Og I kan jo aftale, at den, der vinder den helt store jackpot, giver en omgang i baren til resten af studiegruppen.

Forhåbentlig kan disse 3 forslag være omdrejningspunkterne for nogle vellykkede spilaftener med studiekammeraterne, så jeres samvær ikke kun går ud på at udføre studierelateret gruppearbejde på jeres uddannelser.

Skulle du have lyst til at fyre nogle spins af på spilleautomater i fred og ro, så tjek linket til LeoVegas, der tilbyder nogle af de bedste spilleautomater til dig, der vil spille på mobilen. Det kan være et dejligt afbræk imellem timerne, hjemme med et glas vin om aftenen eller til at fordrive spildtiden i toget eller bussen.

Lige meget hvad du vælger, så håber vi, at du bliver underholdt og held og lykke!