Nye muligheder med Aufini

Nye muligheder med Aufini

Brænder du for at rejse ud i verden, men økonomien presser? Vil du rejse og opleve en eller flere kulturer på tæt hånd? Hvis dette er tilfældet, så skynd dig at oprette en profil hos Aufini.

Tjen nemt og hurtigt penge

Aufini er en hjemmeside, hvor au pairs, barnepiger, babysittere og deres nye familier finder hinanden. Hvis du føler økonomien strammer, imens du er studerende eller andet, så kan du nemt oprette en profil hos Aufini. Ved Aufini opretter du en profil og finder en familie, som du kan være barnepige ved eller andet. Familierne og barnepigerne mødes i et neutralt forum på nettet ved Aufini. På Aufini vurderer de, om du er noget for dem, men du vurderer også, om de er noget for dig. Der er familier overalt i landet, der søger en barnepige. Hvis du f.eks. bor i Aarhus og ønsker at være barnepige, så kan der ses nogle eksempler her. På Aufini kan du altså møde en sød ny familie og tjene penge ved siden af.

Oplev verdenen med Aufini

Med Aufini kan du opleve andre kulturer på tæt hånd. Du kan nemt søge og finde en familie, som du kan være au pair for i udlandet. Der er familier i alt fra Italien, Spanien og Frankrig til Australien og USA. Der er derfor rig mulighed for at komme ud og opleve en anden kultur tæt på igennem familien. Derudover er det en perfekt mulighed for at rejse og tjene penge samtidig.

Med Aufini kan du nemt tjene penge ved siden af studiet, men du kan også rejse ud og opleve verdenen. Aufini introducerer dig og din nye arbejdsgiver for hinanden.