Ny studerende? Find hjælp online

Ny studerende? Find hjælp online

September nærmer sig med hastige skridt, og det betyder for mange unge mennesker, at det snart er blevet tid til studiestart. Hver sommer er der flere tusinde unge mennesker, der søger ind på en videregående uddannelse efter at de har holdt et sabbatår eller afsluttet deres gymnasiale uddannelse. Det er for de fleste en helt ny og ukendt oplevelse at skulle til at stå på egne ben, og derfor er mange af de unge mennesker rådvilde, når studiestart nærmer sig. Eftersom de unge er utrolig glade for internettet, vil vi i denne artikel give et par gode tips til, hvordan man som ny studerende finder hjælp online til de ting, der er nødvendige, inden det nye studie starter.

 

Søg lejlighed

Det første, du skal have styr på inden studiestart, er en lejlighed eller et værelse, hvor du kan bosætte dig. Desværre er der ikke en supernem opgave. Slet ikke hvis du er kommet ind på et studie i København, Århus, Aalborg eller Odense. Disse steder er nemlig de byer, hvor der hvert år strømmer allerflest unge mennesker til, eftersom det er her, at der er flest uddannelsesmuligheder og det bedste miljø for studerende. Derfor er det også en halvdyr fornøjelse at skulle finde en bolig her, især i Århus og København, og det gælder specielt, hvis du gerne vil bo i nærheden af centrum eller stedet, hvor du skal studere.

Det bedste råd, vi kan give dig, er, at du ikke skal være for kræsen, og så gælder det bare om at søge så mange steder som muligt. Hvis du bare søger løs, er du næsten sikker på at finde et sted at bo i nærmeste fremtid, fremfor hvis du er meget selektiv. Hvis det er tilfældet, kan du godt forvente at stå uden et hjem i en længere periode.

Måden, hvorpå du så kan få hjælp online, er ved at besøge Boligninja, og så kan du let og enkelt blive guidet til de ledige lejeboliger, der findes i den ønskede by. Det behøver altså ikke være svært at finde en lejebolig, hvis bare du er ihærdig og tager imod alt den hjælp, som du kan få.

 

En printer til opgaverne

Når du så endelig har fundet dig et sted, hvor du kan bo, er det blevet tid til at finde de ting, som er nødvendige, for at du kan klare dig igennem de næste mange år på studiet. En af de ting, der er et must i studieboligen, er en printer. Før eller senere vil du få brug for den, enten i forbindelse med en opgave, som du skal aflevere, eller nogle vigtige papirer, som skal gemmes. Heldigvis er det let og hurtigt at bestille sådan en online. Der er endda en god chance for, at du kan spare en sum penge, hvis du køber den over internettet, og det er altid en god ting, når man er studerende.

Samtidig med at du køber en printer, er der en ting, som er meget vigtig, at du husker, og det er blækpatroner til din printer. Hvis du glemmer disse, ender du før eller senere med at stå i en rigtig ærgerlig situation, hvor du ikke kan få lov at printe. Disse kan du også købe online, og vælger du det rigtige sted, kan du også spare penge her. Har du f.eks. en HP-printer, kan du finde HP-laserpatroner lige her, men det er også til at finde patroner til alverdens andre printere online, så fat mod, og undersøg internettets hav af muligheder.