Se hele Reinwalds menukort herunder:
Små retter
Bourgogne snegle (8 stk.) i hvidløg med persille og croûtons
kr. 95,-
*
Klassisk fransk løgsuppe
kr. 75,-
*
Confit de Canard på ristede kartofler i andefedt og balsamico-glace
kr. 125,-
*
3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
kr. 75,- / 110,-
*
Lille minutsteak med salat, Bearnaise og pommes frites
kr. 150,-
*
Kartoffel wontons med bacon, purløg og trøffel-creme
kr. 95,-
*
Let saltet laks med citron, purløg og sprøde salater
kr. 95,-
*
Carpaccio af okselår med citron-olie og parmesan
kr. 95,-
*
Klassisk Caesar salat
kr. 75,-
Gourmet menu
Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber
2008 Riesling Trimbach, Alsace - Frankrig
*
Lynstegt tun á la Nicoise
2009 Sileni Sauvignon Blanc, Marlborough - New Zealand
*
Læsø-jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli
2008 Tavel Rosé, Domaine La Genestrière, Tavel - Frankrig
*
Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky
2004 Barolo, Paolo Scavino, Piemonte - Italien
*
Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet
2008 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg, McLaren Vale - Australien
*
Gourmet menu incl. vine kr. 850,-
Menu kr. 475,-
Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret)
3 retters menu
Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron
*
Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager
og letrøgede nye kartofler
*
Chokolade tærte med jordbær i ”sirup”
kr. 350,-
Forretter
Læsø jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli
kr. 125,-
Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber
kr. 95,-
Lynstegt tun á la Nicoise
kr. 115,-
Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron
kr. 110,-
Parmaskinke med salat, safran creme og letrøgede nye kartofler
kr. 110,-
Hovedretter
Dagens fangst af fisk tilberedt efter fiskens art
kr. 195,-
Hel skinstegt rødspætte med dild-kartofler, citron, agurkesalat og brunet smør
kr. 225,-
Braiseret lammeskank i kørvelbouillon med artiskokker og citron
kr. 195,-
Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager og letrøgede nye kartofler
kr. 189,-
Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky
kr. 225,-
Boeuf Bearnaise med hjemmelavede fritter, salat og mandel bønner
200 gr. - kr. 225,-
275gr. – kr. 275,-
Rib-Eye 450 gr. – kr. 350,-
Desserter – Ost
Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet
kr. 85,-
Chokolade tærte med jordbær i ”sirup”
kr. 95,-
3 slags ”hjemmedrejet” is med sprødt
kr. 75,-
3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
kr. 75,- / 110,-
Læs mere om Reinwalds her