Ny menu på Reinwalds i København

Ny menu på Reinwalds i København

Som noget nyt på Reinwald's udvider de deres menukort med det de kalder små-retter. Det betyder at, har du lyst til at kigge forbi til "lidt men lækkert" på vej i biffen, teater eller andet, så har du nu mulighed for at sætte tænderne i fx dejlig varm Confit de Canard, minutsteak med Bearnaise og fritter eller smage deres klassiske franske løgsuppe. Læs mere om Reinwalds her
Se hele Reinwalds menukort herunder:

Små retter

Bourgogne snegle (8 stk.) i hvidløg med persille og croûtons kr. 95,- * Klassisk fransk løgsuppe kr. 75,- * Confit de Canard på ristede kartofler i andefedt og balsamico-glace kr. 125,- * 3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød kr. 75,- / 110,- * Lille minutsteak med salat, Bearnaise og pommes frites kr. 150,- * Kartoffel wontons med bacon, purløg og trøffel-creme kr. 95,- * Let saltet laks med citron, purløg og sprøde salater kr. 95,- * Carpaccio af okselår med citron-olie og parmesan kr. 95,- * Klassisk Caesar salat kr. 75,-

Gourmet menu

Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber 2008 Riesling Trimbach, Alsace - Frankrig * Lynstegt tun á la Nicoise 2009 Sileni Sauvignon Blanc, Marlborough - New Zealand * Læsø-jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli 2008 Tavel Rosé, Domaine La Genestrière, Tavel - Frankrig * Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky 2004 Barolo, Paolo Scavino, Piemonte - Italien * Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet 2008 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg, McLaren Vale - Australien * Gourmet menu incl. vine kr. 850,- Menu kr. 475,- Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret)

3 retters menu

Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron * Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager og letrøgede nye kartofler * Chokolade tærte med jordbær i ”sirup” kr. 350,-

Forretter

Læsø jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli kr. 125,- Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber kr. 95,- Lynstegt tun á la Nicoise kr. 115,- Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron kr. 110,- Parmaskinke med salat, safran creme og letrøgede nye kartofler kr. 110,-

Hovedretter

Dagens fangst af fisk tilberedt efter fiskens art kr. 195,- Hel skinstegt rødspætte med dild-kartofler, citron, agurkesalat og brunet smør kr. 225,- Braiseret lammeskank i kørvelbouillon med artiskokker og citron kr. 195,- Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager og letrøgede nye kartofler kr. 189,- Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky kr. 225,- Boeuf Bearnaise med hjemmelavede fritter, salat og mandel bønner 200 gr. - kr. 225,- 275gr. – kr. 275,- Rib-Eye 450 gr. – kr. 350,-

Desserter – Ost

Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet kr. 85,- Chokolade tærte med jordbær i ”sirup” kr. 95,- 3 slags ”hjemmedrejet” is med sprødt kr. 75,- 3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød kr. 75,- / 110,- Læs mere om Reinwalds her