Når tiden er for presset til dyre gaveindkøb

Når tiden er for presset til dyre gaveindkøb

Det er ikke fordi dit rådighedsbeløb måske er særlig stort. Men derfor skal man jo alligevel give gaver når man bliver inviteret til fødselsdagsfest, barnedåb, konfirmation, bryllup eller andre større begivenheder. Så gælder det bare om at finde en gave der passer til lejligheden og få den til at passe til budgettet.

Men hvis du ikke aner hvad fødselaren eller brudeparret ønsker sig, eller hvis du er ude i sidste øjeblik og du har alt andet i hovedet end festen og hvor du skal købe en gave, så kan du heldigvis bare klare det hele derhjemme lige inden du skal ud af døren.

Du kan nemlig selv printe dine gavekort ud, så selvom det er søndag og alle butikker ellers er lukket eller der er meget langt til det nærmeste interessante oplevelsessted, så har du stadig muligheden for at finde et gavekort dertil og printe det ud.

Hvis du på forhånd ved at personen synes at et gavekort er for upersonligt, men elsker gaver der er tænkt over eller som har en særlig betydning, så er det en god ide at være ude i lidt bedre tid. I så fald kan du gå alle butikker i byen tyndt og stadig have svært ved at finde en gave. Prøv at tænke lidt ud af boksen og tænk på en oplevelse I havde sammen, eller en oplevelse, som vedkommende der skal have gaven altid taler om.

Måske har der været noget om at de engang var i Skagen og gik ud i vandet ved Grenen, hvor de to store danske farvande mødes. Sådan en oplevelse kan være en detalje, men det kan også være sjovt at huske på, selv hvis personen det skete for ikke selv husker det, men måske var så lille at det var barnevognen han eller hun lå i der blev kørt ud i vandkanten hvor Skagerak og Kattegat mødes.

Skagen er noget særligt og der er også mange andre særlige ting ved Skagen andet end at det er toppen af Danmark og at toppen af Danmark mødes der hver sommer for at drikke sig fulde og te sig værre end svenskerne. Skagen er også kendt for en bestemt type ure og for nogle malerier fra 1800 tallet.

Det er nok for dyrt at købe et Skagensmaleri, hvis det overhovedet er muligt og Nationalmuseet ikke har lagt beslag på dem alle sammen, men et Skagens ur skulle nok være muligt at få budgettet til at strække til.