Når tabu bliver til virkelighed

Når tabu bliver til virkelighed

Vi taler sjældent om det, da det er et meget tabubelagt emne. Men det er noget der vedrører os alle og vi vil på et eller andet tidspunkt stifte nærmere bekendtskab med det. Måske er du selv i en situation hvor der har været dødsfald i familien og et nært familiemedlem eller en slægtning er gået bort. Det er de færreste der tager stilling til hvad der skal ske efterfølgende da man gerne skubber dette tabubelagte foran sig og tager sig af det når det ikke kan skubbes længere.

Det er altid en god ide at have styr på sagerne inden det sker, så de efterladte ikke står med håret i postkassen og skal skændes om hvem der har ret til hvad fra det efterladte dødsbo. En sådan situation vil næsten uundgåeligt ende ud med en advokat alligevel. Så hvorfor ikke tage fat i en advokat på forhånd og få styr på tingene. Advokatfirmaet Lindegaard er et af de advokatfirmaer, der specialiserer sig i opgørelse ved dødsbo.

Det kan netop være meget uoverskueligt selv at skulle stå med det hele efterfølgende, da der er mange regler og papirarbejde at forholde sig til, hvor det vigtigste er at komme igennem sorgfasen og komme videre på den anden side, så man kan bestride sit arbejde eller studie igen.