Når mobilen går i stykker

Når mobilen går i stykker

Det er alles værste mareridt. Man går roligt ned ad gaden, og lige pludseligt, forsvinder ens telefon ud af hænderne på en. Den går i jorden med et knas, og skærmen er i tusind bidder. Hvad gør man så, når mobilen går i stykker?   

Hvad skal jeg gøre? 

Det er sket for næsten alle, og efter at vi har fået større og større telefoner, så er det simpelthen blevet svært at holde på dem med et stædigt greb. Det er også et faktum, at telefoner i stor grad måske er blevet lidt mere skrøbelige. Der har været mange klager over for eksempel Apple’s iPhones, at der skal svært lidt til, før skærmen går i stykker.   

Det bedste man kan gøre, når ens telefon går i stykker, er at tage den på reparation. Der er dog stor forskel på, hvor gode forskellige reparatører er til, at reparere din telefon, og nogle kan gøre mere skade end gavn. Det skal man passe sig for. Det er en god ide at sørge for, at den reparatør du vil benytte dig af, bruger originale dele, til den telefon du har. Hvis de ikke gør det, så kan du ikke få noget ud af din garanti. Du skal derfor være helt sikker på at bruge autoriseret mobil reparation, når din telefon går i stykker. Det er den eneste måde du kan være sikker på, at din telefon bliver fixet, på en ordentlig måde og at din garanti bevares. Det er også en god ide at finde nogen der kan reparere din telefon hurtigt. Det er jo ikke særlig lang tid, vi klarer os uden vores mobil.   

Ikke udelukkende knuste skærme 

Det er jo ikke kun udelukkende knuste skærme, der definerer en mobil der er gået i stykker. Der kan i princippet ske alt muligt, og hvis du ikke er forsigtig med hvad du downloader og om du synes det er fedt at gå i bad med telefonen, så kan der ske lidt af hvert. Fugtskader, er noget af det mest normale der kan ske med din telefon, som gør at den ikke længere fungerer som den skal, eller endnu værre, ikke fungerer i det hele taget.   

Man skal være forsigtig med sin mobil, men når uheldet er ude, så er det godt at vide, at der findes råd. Mange har en første impuls til at gå direkte til den første og tilsyneladende bedste telefonreparationsshop, men det er altså ikke den bedste ide. Det er en god ide at bruge et par minutter på research og sørge for, at man vælger en leverandør der bruger originaldeler og er autoriseret som reparatør, inden man giver dem sin telefon. Det gør nemlig, at man kan beholde sin garanti, hvis nu man får brug for den på et senere tidspunkt. Der du har købt din telefon oprindeligt, kan nemlig nægte for at indløse din garanti, hvis du ikke har fået den repareret af en autoriseret forhandler.   

Det går hurtigt at smadre sin telefon, men heldigvis, er det lige så hurtigt at fixe den igen, hvis du vælger rigtigt.