Motionér dig til bedre E-sport

Motionér dig til bedre E-sport

Elektronisk sport er mere populært en nogensinde, uanset om det bliver dyrket på professionelt plan, eller til små gaming events. E-sport har ikke længere sammen nørdede ry, men er blevet en sportsgren der kræver udholdenhed, fokus og utallige timer foran skærmen. Hvis du vil være bedre til gaming, kræver det selvfølgelig masser af øvelse og koncentration. Men hvis koncentrationen ikke er god nok, så kan det være svært at få øvet sig.

 

Øg din koncentration

Hvis du har svært ved at holde fokus, så bør du prøve med noget motion. Undersøgelser viser at, hvis du er i god form, har du nemmere ved at holde dit fokus. Og bare en lille forskel kan gøre meget, så hvis du ikke er typen der lige snører løbeskoene og suser afsted, så er der alternativer. Bare det at gå eller cykle til arbejde, skole eller købemanden kan hjælpe dig fremad. Sport og motionen påvirker hjernen og gør det nemmere for os at forstå, lærer og fokusere. Desværre tæller e-sport ikke med i denne omgang, så du skal væk fra skærmen og på med sportstøjet.

 

Vær god ved hjernen
Hvis din hjerne skal være toptunet til næste Lan-party, skal du være god ved den. Den skal trænes og plejes hele tiden. Måske er du ved at træne til det næste store gaming event, og kører på i døgndrift, men husk at have det sjovt. Du elsker garanteret at spille, men at spille det samme spil 24/7 bliver meget trivielt for dit sind. Din hjerne elsker at blive udfordret og overrasket, så bryd rutinerne lidt. Hvis du er hardcore gamer, og lever op til fordommene om en diæt bestående af pizza og energidrikke, så bør du nok ændre lidt på menuen. Din krop og hjerne fungerer meget bedre med en god varieret kost. Der findes sågar forskning om ”hjerne-mad” der skulle være rigtig god for koncentrationen. Og så selvfølgelig motionen, da en sund krop giver en sundere hjerne. Men du må heller ikke glemme søvnen. Få en god søvnrytme og lad vær med at spille natten væk. Hvis du får for meget eller for lidt søvn, kan det påvirke din koncentration og dit fokus. Hvis du skal være rutineret gamer og vinde alle de store præmier, må du have styr på meget andet end din gaming teknik.

 

Sport med stil

Uanset om du dyrker sport i det fri, i motionscentret eller bag skærmen, er det vigtigt du har styr på udstyret. Og her er der ikke tale om håndvægte, foldbolde eller computermus, men om at være trendy. Lige meget hvilken sport du dyrker, så bør du have styr på stilen. Du kan finde utallige lækre brands, der har lige det du leder efter til at fuldende dit outfit, både bag skærmen og ude på fodboldbanen.