Mobiltelefonen er som en schweizerkniv

Mobiltelefonen er som en schweizerkniv

Mobiltelefonen kan mere og mere, og i dag er din mobiltelefon som en schweizerkniv: Den kan alt! Næsten da.

Den nye iphone 8 er et godt eksempel på en telefon, der virkelig kan meget, og som er effektiv og brugbar i mange situationer, og derfor er det altid godt at have den med sig.

 

Kamera

Selvfølgelig er der kamera i, men har du nogensinde overvejet, hvor smart det er. Bare du har din telefon på dig, har du altid mulighed for at forevige en situation i billede eller på film. Du skal ikke slæbe rundt på et eller andet kæmpe kamera; det er bare i din telefon – og de fleste har alligevel altid deres telefon på sig og dermed deres kamera.

Det er smart med kamera, for eksempel hvis du går en tur alene og ser noget sjovt, som du gerne vil vise til en ven, kan du bare tage et billede og sende det. Ingen problemer!

Og så er det ovenikøbet et udmærket kamera, der indeholder mange forskellige effekter – og der er både et kamera foran og bagpå telefonen.

 

Teknologi

Iphone 8 indeholder en teknologi, der gør telefonen både hurtigere og mere energieffektiv end tidligere iphones. En energieffektiv telefon er rigtig smart for dig, der er på farten i lang i ad gangen.

Der skal bare være strøm på ens telefon, så man kan tage billeder og skrive med vennerne, så det nytter ikke noget, hvis telefonen kun kan holde en halv dag.

 

Trådløs opladning

Hvis du er en af dem, der hader at bøvle med ledninger til din telefon, så har du sikkert et godt øje til Appels nye telefoner, for de har nemlig trådløs opladning. Telefonen skal godt nok ligge på en oplader-dock for at blive opladet, men man slipper for at holde styr på ledningen.

 

Augmented reality

Den virtuelle verden møder den virkelige verden.

Med augmented reality går de to verdener i et. Det betyder, at du for eksempel kan spille spil, hvor du på telefonens skærm kan komme ind i en verden med overnaturlige væsner eller andet spændende.

 

Alt det andet

Udover disse smarte ting, så kan telefonen selvfølgelig en masse mere.

Telefonen er for eksempel vandtæt. Det er helt vildt smart, når du går uden for i regnen og taler i telefon, for du slipper for at bekymre dig om din telefon. 

Alt dette og meget mere er pakket ind i et supersmart design. Man kan vælge mellem farverne sølv, guld og space grey, så der er lidt til enhver smag.