Bedste mobile bredbånd til prisen

Bedste mobile bredbånd til prisen

Call me tilbyder fleksibelt mobilt bredbånd, der passer til de fleste studerende. Med mobilt bredbånd er du online overalt. Gå på nettet, tjek Facebook, send emails og gå på Youtube fra toget, bussen, parken eller fra din yndlingscafé. Mobilt bredbånd giver dig fuld fleksibilitet og internet på farten.

Hos Call me fås mobilt bredbånd i fire størrelser: Small, Medium, Large og X-Large i hhv. 3G og 4G. Small inkluderer 500 MB og er til dig, der tjekker mails og facebook dagligt, og herudover surfer en lille smule. Medium inkluderer 2 GB og passer til dig, der bruger nettet hyppigt – og til alt muligt, mens Large inkluderer 10 GB og er til dig, der altid er online. Du hører måske netradio, streamer film eller musik og bruger i det hele taget nettet meget. Bruger du nettet rigtig meget mobilt, så er der X-Large, der giver dig intet mindre end 100 GB trafik om måneden, hvilket burde dække det meste.


Uanset hvilken størrelse du vælger, får du en downloadhastighed på op til 2 - 71 Mbit/s, og en uploadhastighed på op til 43 Mbit/s. Dette afhænger af om du vælger 3G eller 4G.

Vælger du mobilt bredbånd fra Call me, er du sikret Danmarks bedste 3G dækning, for Call mes datanetværk dækker nemlig 98,7 % af befolkningen.

Bestil Bedste mobile bredbånd til prisen her

Udbyder
Callme