Få set din økonomi efter

Få hjælp til din økonomi – brugere har i gennemsnit sparet kr. 5.000 pr. år.

  • Gratis & uforpligtende
  • Hurtigt svar
  • Hjalp fra start til slut
Ved at indhente tilbud, accepterer du vores betingelser

“Du får samtidig en bruger på Monera, hvor du løbende får gode råd til hvordan du sparer flere penge i din Økonomi.”

Ved at indhente tilbud, accepterer du vores betingelser

Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Mobilabonnementer med streamingtjenester til studerende

Mobilabonnementer med streamingtjenester til studerende

Streamingtjenester er populært som aldrig før, og den trend ser kun ud til at fortsætte. Specielt de unge studerende følger med i diverse serier, som de efterfølgende snakker med vennerne om. Teleselskaberne herhjemme er blevet opmærksom på denne trend, og eftersom de har svært ved kun at differentiere sig på prisen, har flere udbydere valgt, at tilbyde ekstratjenester inkluderet i deres mobilabonnementer.

 

I dag kan man få adgang til alt lige fra lydbøger til årskort til Tivoli, og hvis man alligevel benytter sig af disse tjenester, kan det i de fleste tilfælde godt betale sig, at tage et kig på disse abonnementer med ekstra tjenester.

Vi har i samarbejde med Samlino.dk udarbejdet en analyse, som fortæller dig hvor meget du kan spare på at købe dine ekstratjenester via dit mobilabonnement.

Analysen viser, at man kan spare penge på ved at købe sine ekstra tjenester gennem sit mobilabonnement, hvortil nogle mobilabonnementer endda tjener sig selv ind, hvis man vel og mærke benytter sig af de tilbudte streamingstjenester og ekstra fordele. Vi kan se ud fra analysen at to af Telmores abonnementer er særligt billige. Man kan enten vælge et mobilabonnement med fri tale og 12GB data eller et mobilabonnement med 15 timer tale og 15GB data inklusiv Telmore Play. Med Telmore Play er der mange tjenester inkluderet såsom HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik, Mofibo og andre tjenester. Mobilabonnementerne med Telmore Play har en samlet værdi på 7.596 kroner om året, hvis man lægger værdien af alle tjenesterne og mobilabonnementet sammen. Man betaler  2.988 kroner om året for det. Man sparer altså 4.608 kroner om året, i forhold til at skulle købe alle ekstra tjenesterne separat.

Den næststørste besparelser finder man hos udbyderen Plenti, som også tilbyder en masse ekstra fordele. Hos Plenti kan man få deres største mobilabonnement for 2.388 kroner om året, hvori man får fri tale, sms/mms og data samt adgang til mange forskellige ekstra tjenester. Deres pakkeløsning indeholder blandt andet TV2 Play, Flipp, adgang til Berlingske og meget andet. Dette mobilabonnement er noget billigere end Telmores abonnementer, men værdien på ekstra tjenester er også noget lavere. Ekstra tjenesterne løber op i en værdi på 6.818 kroner om året, hvilket giver en besparelse på 4.430 kroner om året, hvis man vel og mærke benytter sig af alle ekstratjenesterne.

De tre ovenstående mobilabonnementer giver en værdi, der overstiger selve prisen på mobilabonnementet. Ved Telmore abonnementer skal man give 249 kroner om måneden, og ved Plentis abonnement skal man give 199 kroner om måneden. Så hvis man er studerende med stor glæde for film, serier og musik er Telmore Play bedre egnet. Hvis man er en studerende, som elsker at læse magasiner, er Plenti bedre egnet.

Ønsker man kun et mobilabonnement med musiktjenester inkluderet, kan man med fordel kigge i retningen af CBB Mobil, hvor man med et abonnement til 139 kroner om måneden får adgang til musiktjenesten ”TIDAL”.

Som de fleste nok ved er Black Friday lige om hjørnet. Så hvis du gerne vil spare flere penge end du kan på nogen anden dag på året, kan du med fordel læse med her.