Med tantra massage bliver du et nyt menneske

Med tantra massage bliver du et nyt menneske

Er du på udkig efter en massage, som er lidt udover det sædvanlige, så er det meget muligt, at det er en tantra massage i København, som du skal til at lede efter.

Selvom det på mange måder efterhånden er en meget anerkendt måde at blive masseret på, så er det som om, at der fortsat er lidt tabu omkring det at få tantra massage, hvilket der ikke er nogen grund til. For det at få tantra massage i København det er noget, som der efterhånden er mange, som gør brug af, hvilket gør, at der ikke burde være så stort et tabu, som der af og til er. For faktisk vil det være sådan, at hvis du siger højt, at du af og til får tantra massage til frokosten til familiemiddagen, på arbejdet eller i venners lag, så er der uden tvivl mindst én person, som vil sige, at vedkommende også har prøvet det.

Det, som der er det specielle og så unikt ved lige netop tantra massage det er, at det er en form for behandling, hvor alle sanser er i brug. En normal massage indebærer blot, at man får løsnet lidt of for spændinger hvis man har det. For en person, som er en almindelig massør vil blot gå efter de steder, hvor der er noget galt og så vil vedkommende gøre alt hvad personen kan for at gøre det bedre. Men situationen er helt en anden med tantra massage da man ikke fokuserer på hvad der gør ondt. Tværtimod fokuserer man på hvor det kan være mere rart og så går man efter de steder.

Tantra massage er en forbedring

Det er således ikke sådan, at man skal regne med at få en bedre ryg, færre mimoser eller mindre anspændt krop efter en omgang tantra massage. Det er slet ikke umuligt, at det også sker, men det kan dog også være, at det ikke sker. Det, som man derimod vil få ud af at få denne form for massage det er, at man i den grad får følt noget. For uanset hvor lang tid siden det er, at man er blevet rørt af en anden eller sig selv, så vil en tantra massage gøre, at nerverne kommer helt udenpå og man vil derfor kunne føle mere end man måske endda troede var muligt, fordi, at det kan være så en intens oplevelse.

De er efterhånden en meget udbredt holdning, at psyke og fysik går hånd i hånd og det betyder, at hvis man har et roligt sind så vil man formentligt også have en rolig og rask krop. Hvis man også har en rolig krop, som er i balance, og som bliver udfordret som den skal rent sanseligt, så vil man også have et tilfreds sind. Derfor er det ikke kun for kroppen, at man skal til at opsøge en tantra massage da det er lige så meget for ens hoved, at man skal gøre det.