Mangler du penge til din studielejlighed, så læs med her

Mangler du penge til din studielejlighed, så læs med her

For mange unge nybagte studerende venter der en spændende studiestart på en længere videregående uddannelse om blot et par måneder. Om det er på universitetet eller en hvilken som helst anden uddannelse, er der mange i dette stadie af deres liv, der gerne vil flyve fra forældrenes rede og finde deres eget sted, hvor de kan slå nye rødder. 

Lejligheder er desværre på ingen måde billige at leje og for den sags skyld ikke at købe. Så kunne man lige så godt bruge pengene på at købe murerbutikken nede på hjørnet (den profession er der gode penge i disse dage). Den store investering ligger i det indskud/depositum man skal ligge for at flytte ind, der typisk indeholder flere måneders husleje betalt i forskud. 

Derfor er det svært for mange unge at finde de nødvendige penge, der tillader dem at flytte hjemmefra og opnå den frihed, man så desperat kræver. Der er heldigvis mange måder, man kan få pengene på. 

Skrot din gamle bil hos Skrotbil Danmark og få penge udbetalt koldt og kontant

Én måde hvorpå man kan finde de nødvendige penge er ved at få sin bil skrottet. For mange kan det virke som en absurd idé, fordi en bil er jo den rene luksus at have. Det er sandt, men kun så længe man har råd til det. En bil er en luksus der kommer med en høj pris i form af forsikringer, benzin/diesel, eventuelle reparationer, bøder (hvis man har været uheldig), syn etc. 

Når man bor hjemme hos sine forældre, er det relativt nemt at kunne balancere den udgift med sit fritidsjob, men vil man flytte ud, oplever man mange nye udgifter som husnødvendigheder (toiletpapir, sæbe), mad og drikke, forbrugsregninger (vand, varme og el), internet/fjernsyn, studiebøger og forsikringer etc. Det gør det svært for mange at have det økonomiske overskud til at eje bilen. 

Typisk når man skal flytte i en studielejlighed for at læse videre, flytter man også til en storby eller i hvert fald tæt på en, hvor undervisningsinstitutionerne ligger. Alle ved hvor upraktisk og frustrerende det kan være at køre rundt i en storby, og typisk ligger alle nødvendigheder tæt på ens bolig, så det er svært at retfærdiggøre at køre til alting. Derfor vil man hurtigt opleve bilen som en negativ faktor i stedet for en luksus. Specielt når offentlig transport er så udviklet og relativ billig disse dage. 

I stedet for at holde fast i sin bil, og betale i dyre domme for noget, der er mere en forhindring end en bonus, kan man få den skrottet og modtage betaling kontant hos https://www.skrotbildanmark.dk/. Her kan du modtage op til 100.000 for din skrottede bil i bedste tilfælde. Men typisk kan man lige få nok til at dække indskuddet/depositummet til sin nye lejlighed og betale for alle de nye udgifter. Ved at skaffe dig af med bilen, får du de nødvendige økonomiske midler til at flytte hjemmefra og begynde på et nyt kapitel i dit liv.