Mangler du nyt gear til underholdningen på rejsen?

Mangler du nyt gear til underholdningen på rejsen?

Annonce

Er du lige blevet student og skal du i gang med et sabbatår eller to, så har du alle muligheder foran dig. Er du en af dem, der planlægger at tage ud at rejse, så gælder det bare om at finde et arbejde, så du kan få skrabet en masse penge sammen. Så kan du tage ud i verden – og rejser du fx til Asien, så kan du altså komme rigtig langt for dine penge.

Har du allerede købt dine flybilletter og går du egentlig bare og venter på, at det bliver dagen, hvor du skal afsted, så kan du indtil da gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du skal have med på rejsen. Skal du rejse langt er det en god ide at sikre dig en masse underholdning til flyveturen. 14 timer i et fly er lang tid, hvis ikke du har noget at give dig til som rent faktisk interesserer dig. Med en tablet ved hånden, har du mulighed for at underholde dig selv med mange forskellige ting. Du kan hente musik ned og sætte et par høretelefoner til, og du kan hente et væld af forskellige spil og apps, som vil holde dig beskæftiget i timevis. Hos Wupti kan du finde et stort udvalg af tablets til rejsen. Hvad end du er til Apples iPad, Lenovo eller Samsungs tablets, så finder du dem til attraktive priser her. De fås desuden i mange forskellige størrelser, og du kan tilkøbe smart udstyr som fx tastatur og touch pen. Følg linket her og kom ind i Wuptis store univers af tablets. Her finder du også alverdens andre ting som hvidevarer, elektronik samt bolig- og haveudstyr. 

Hvis du er en ægte læsehest, så se med her!

Måske har du allerede fået købt din nye tablet og installeret alle de vigtige apps på den, så du er klar til mange timers flyvetur. Men er du glad for at læse, så kan du altså på en nem og billig måde slippe for at slæbe tunge bøger med i kufferten. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Mofibo, så er det altså på tide du får øjnene op. Her får du nemlig for en fast månedlig pris adgang til hundredvis af lyd- og e-bøger. Ved at tage en enkelt tablet med på rejsen kan du altså læse den ene bog efter den anden. Og skulle du undervejs blive træt af at sidde og læse, så kan du hente en lydbog og på den måde simpelthen få bogen læst højt. Meget smartere bliver det da ikke. Klik ind på Mofibo, hvor du kan prøve gratis i 14 dage, uden nogen form for binding.