Mads Langer på Grønkoncert - med et twist!

Mads Langer på Grønkoncert - med et twist!

Internationale toner og blide rytmer kommer til at møde dette års Grøn Koncert-gængere når Mads Langer indtager scenen. Mads har skrevet lækre, romantiske og bittersøde popsange siden 2005, hvor han udgav sit debutalbum og nu har han netop udgivet sit nyeste album, Reckless Twin, hvor han virkelig bryder igennem med sin lyse stemme. Du behøver ikke stå tidligt op for at synge med på den nye single 3AM, men du skal skynde dig at købe din billet her hvis du vil stå forrest ved scenekanten.

Det bliver så vild en fest i hele Danmark når et af de stærkeste popnavne i Danmark ruller med rundt på landevejen og deler sin musik fra Grøn Koncerts scene. Der vil ikke være nogen tvivl om at publikum vil være oplagt til at høre Mads og alle de andre musikere.

Oplev Mads Langer til Danmarks største éndags sommerfest! Han glæder sig til at være en del af Grøn Koncert karavanen og til at spille en bred vifte af de mest kendte Mads Langer numre for et jublende publikum.

“Jeg oplever virkelig, at der er plads til alle på Grøn Koncert. Artister, medarbejdere og gæsterne er i øjenhøjde. Og så synes jeg, at "plads til forskelle" gennemsyrer hele organisationen og følelsen af at være en del af karavanen,“ fortæller Mads Langer.

Med et glimt i øjet smiler Mads og siger at der kommer til at være en lille twist i forbindelse med hans optræden. Men hvad det er vil han ikke fortælle. Det må publikum glæde sig til at opleve.

Bestil din billet her og find ud af hvad det er for et twist Mads har tænkt sig at tilføje koncerten.

Læs den fulde pressemeddelelse her.