Lav din bil selv og spar penge

Lav din bil selv og spar penge

Som studerende er der ikke altid de store beløb at rutte med og er du en af de studerende der har en bil af lyst eller nød, så er der nok endnu mindre at gøre godt med. Heldigvis behøver det ikke, at være så dyrt at have bil, som det hidtil har været.

 

Nettet er her en engel for ikke alene kan du finde de billigste autodele, hvor https://www.refako.dk/ er et godt sted at starte. Du kan også finde udførlige vejledninger til fejlfinding og reparation af næsten alle typer af fejl.

 

Men alt behøver jo ikke at dreje sig om fejl og mangler. Det kan også bare være, at du ønsker at gøre din bil bedre og mere bekvem. Og denne del er ofte endnu mere simpel end eventuelle reparationer af bilen. Lad os sige du har en ikke helt ny bil, men du elsker at høre musik og podcasts imens du kører. Selvfølgelig har bilen kun Bluetooth til telefonidelen. I sådanne tilfælde kan du ofte nøjes med at lave simple søgninger på f.eks. ebay og så har en kinesisk virksomhed ganske givet udviklet en dims du kan proppe i bilen og så kan du høre musik og podcasts trådløst fra din mobil når du kører.

Denne type af ekstraudstyr kender selvfølgelig ingen grænser og det er ligefør du kan finde nok gadgets til at bygge dit eget køkken og dagligstue i bilien a la Homer Simpson.

Ok, det behøver ikke blive så vildt, men er du glad for din bil og vil du gerne gøre noget ekstra ud af det billigt, så tag glæde i Google, Ebay og andre revolutionerende services, der kan bringe dig exceptionelle gadgets og produker fra det fjerne, der blot skal sættes i din bil for at gøre din dagligdag lettere og lækrere.