Lærerig investering i kryptovaluta

Lærerig investering i kryptovaluta

Tjen lidt ekstra, mens du bliver klog på fremtidens digitale valutaer

Uanset om du allerede studerer eller skal til at starte på studie efter sommerferien, kender du sikkert alt til det smalle budget, man får på en SU. Mange leder da også efter et studiejob, hvor man kan slå to fluer med ét smæk og både få god erfaring indenfor éns fremtidige branche og som kan give studieøkonomien et godt tilskud.

Hvis du interesserer dig for den digitale udvikling og gerne vil have en god indsigt i investeringsverdenen, er det oplagt at du ser nærmere på mulighederne for at investere i Bitcoin og de andre kryptovalutaer, som spirer frem.

 

Kommende regulativer vil gøre kryptovalutaer endnu mere attraktive

Facebook har netop i juni meldt ud, at deres kommende online valuta Libra i starten af 2020 vil blive lanceret på en håndfuld af mediegigantens platforme. Blandt andet vil du på kunne overføre beløb til venner over Messenger eller donere beløb til organisationer på Facebook, og på sigt vil det være muligt at købe musik og fysiske varer med den nye online valuta.

Libra er ikke en kryptovaluta, men en alternativ digital valuta, som Facebook kommer til at administrere gennem deres eget betalingssystem. Alligevel vil denne online valuta utvivlsomt få en stor indflydelse på populariteten og udbredelsen af kryptovaluta såsom Bitcoin, Ethereum, Ripple og Iota. Ifølge Reuters kan man allerede nu se en fast stigende kurs på Bitcoin, da kommende regulativer, der vil stabilisere kursen på kryptovalutaer, lover godt for fremtiden.

Tidligere har man ved Bitcoin kunnet opleve udsving på helt op til 10% fra dag til dag, hvilket har gjort visse modstandere skeptiske over for investering i bl.a. Bitcoin. Med de nye regulativer vil man derimod kunne stabilisere kurserne og dermed skabe en langt sikrere investering. Det får mange til at starte deres investering i kryptovaluta netop nu, så det er oplagt at springe til, før kursen på Bitcoin presses endnu højere op på grund af efterspørgslen.

 

Hvad er den bedste måde at investere i kryptovaluta på?

Der findes flere måder at investere i bl.a. Bitcoin på, og nettet bugner af forskellige investeringsplatforme. På den danske side Coinbox får du en tilgængelig og saglig introduktion til de teknologier, som kryptovaluta baserer sig på, og ikke mindst solide råd til investering i Bitcoin, Ethereum og de andre store som små kryptovalutaformer.

Husk at en investering aldrig med garanti vil kunne give afkast, så gå udenom de investeringssider, der lover dig guld og grønne skove, uden at du skal røre en finger. Bruger du lidt tid på at sætte dig ind i investering af kryptovaluta samt løbende læser nyheder og anmeldelser af de forskellige platforme, vil du være godt klædt på til at gøre en klog investering. Ofte er den bedste måde at lære på nemlig, når man har lidt på spil - og du vil med garanti være klædt godt på til studiet, hvis du er på forkant med teknologierne og fremtidens valutaformer!