Lær Excel gratis online

Lær Excel gratis online

Når du er færdiguddannet og skal ud og søge arbejde, så er der ofte mange virksomheder der efterspørger færdigheder i Microsoft Office pakken og herunder særligt Excel. Der er et stort behov for folk der kan arbejde med Excel og ved hvordan det fungerer mere end blot at lægge to tal sammen. Det er ikke noget man bliver uddannet i på de fleste uddannelser, så enten skal man tillære sig selv det eller også skal man tage et kursus efterfølgende.

Når man er jobsøgende er det ikke lige at man har råd og overskud til at betale for kurser, selvom det måske øger ens kompetencer og jobmuligheder. Det er dog vigtigt at se et kursus, som en investering i ens fremtid. Men hvis man kan få et Excel kursus gratis, så er der vel ingen grund til at holde sig tilbage?

Vil du være bedre til Excel, så har Proximo blandt andet lavet et kursus der hedder: Introduktion til Excel. Du kan tage kurset online og få det tilsendt på mail. Du får tilsendt 3 lektioner med video og øvelsesfil kan selv finde det på deres Youtube kanal.

Du kan faktisk lære det mest basale i Excel på en eftermiddag, hvis du arbejder intensivt med det. Det er utroligt hvilke muligheder det åbner at kunne bare en lille smule i Excel. Det kan gøre mange arbejdsgange meget mere smidige og spare en masse tid, hvis man kender de små tricks og finesser i Excel og dermed bliver man også en mere værdsat medarbejder, som er sværere at undvære, hvis der bliver brugt Excel meget på arbejdspladsen.

Det smarte ved et online kursus er også at du kan sidde hvor som helst og blive bedre til Excel. Bare du har adgang til nettet, så kan du lære det.

Selv hvis du ikke er typen der søger jobs, hvor Excel er efterspurgt, så hjælper det dog stadig på dine chancer for at få jobbet, da det viser at du er engageret i at lære mere og at du har kompetencer, som de også kan bruge i andre sammenhæng end dem du søger job som. Det giver dig på sigt forfremmelsesmuligheder, så du kan stige i graderne indenfor virksomheden.

Sig ikke blot at du kan Excel, men få papir på at du har taget et kursus i det, så du kan dokumentere din viden.

Chefer elsker medarbejdere der kan og vil mere end der står på deres ansøgning, så husk også at nævne det, hvis du ikke har fået det skrevet ind i dit CV.