Lækkert men billigt rækkehus som studiebolig i Odense

Lækkert men billigt rækkehus som studiebolig i Odense

De fleste studerende ønsker på et tidspunkt at komme væk hjemmefra og få sit eget sted at bo. Desværre går god økonomi og skole sjældent hånd i hånd, og det kan være svært at finde et sted der er til at kunne betale, især hvis det primært er SU’en der leves af. Det er dog på ingen måde helt umuligt, og du kan her i denne artikel læse mere om, hvad du kan gøre for at finde et sted som du har råd til at bo ved.

 

Svært at finde lejligheder i fornuftige prisklasser

Du har måske allerede bemærket, at der er massevis af lejligheder som du både kan købe og leje i Odense, problemet ligger blot i, at de ofte kommer i en prisklasse der er lidt dyrere end hvad der lige er råd til. Som studerende handler det i høj grad om at spare på sine penge, og det gør du bedst ved ikke at skulle betale dyre domme i husleje, og have svært ved at klare dig til slutningen af måneden uden ekstra hjælp. Heldigvis findes der løsninger til dig, som gerne vil bo ude, men stadigvæk gerne vil have bare lidt penge tilbage sidst på måneden.

 

Rækkehus Odense

Du kan nemlig overveje et rækkehus i Odense, se blot her: https://migogodense.dk/lige-nu-goer-et-roeverkoeb-paa-det-odenseanske-boligmarked/. Det kan være det lyder en anelse overvældende, for hvis ikke du har råd til en lille lejlighed, hvordan i alverden skal du så få råd til et helt rækkehus? Her er det nemlig smart at overveje, om ikke du har nogle gode venner som du tror kunne have lyst til at flytte med. Hvis i er flere om at betale, så er huslejen pludselig meget billig, og i vil have masser af plads i et rækkehus. Fordi i er flere, så ville i heller ikke behøve at leje det, tværtimod kunne i faktisk investere i huset, og bo der utrolig billigt. Hvis blot i er imellem 3-5 venner der bor sammen, så skulle det hele gerne kunne løbe rundt uden problemer. I har mulighed for at finde en bolig både i Odense nø og i Odense sø, alt efter hvad i selv foretrækker. 

Rækkehus i Odense som studiebolig

 

Forældrekøb eller salg efter fraflytning?

Fordelen finder du dog ikke kun ved at investere i boligen nu, men også efter i fraflytter. I har nemlig mulighed for at bo der ganske billigt, fordi i er flere mennesker, men i kan efter endt studie sandsynligvis sælge det til den oprindelige pris eller højere, og derved altså tjene på at bo godt og billigt.

Måske har du og dine forældre også allerede overvejet forældrekøb? Mange benytter sig af denne metode, da den for mange fungerer gnidningsfrit, og det er ofte nemmere at have at gøre med sin familie, fremfor en helt fremmed person. Køb og salg af boliger kan altid være risikabelt, og det er derfor vigtigt at du gør dig grundige overvejelser inden du foretager en drastisk beslutning. Dét at skulle investere i en bolig er bestemt en stor beslutning, og derfor bør du og dine venner tale grundigt sammen om dette på forhånd. Hvis i gerne vil diskutere mål, pris og meget mere på det oplagte rækkehus i Odense SØ, så kan I kigge videre her: https://www.edc.dk/alle-boliger/odense-s%C3%B8/5220/larsen-stevns-v%C3%A6nge-30/.

 

Hvad er fordelene og ulemperne?

Men hvad er fordelene og ulemperne så ved at bo flere sammen i et rækkehus, spørger du måske dig selv om? Fordelene er, at det er billigere for den enkelte person, samt det faktum at du aldrig vil føle dig ensom. Du vil altid være omgivet af nogle af dine tætteste venner, og der vil altid være livligt i huset.

Ulempen er, at du ikke vil være alene. Selvfølgelig vil du have dit eget værelse, men du skal lære at leve med, at du bor sammen med andre, og at du også skal respektere deres ønsker og behov, ligeså vel som de skal respektere dine. Derudover skal du være opmærksom på, hvem du vælger at flytte sammen med. Det skal gerne være nogen som du ved du kan holde ud at være sammen med og omvendt, ellers kan boligsituationen hurtigt blive anspændt, og det er der ingen af jer der ønsker. De venner du vælger at flytte sammen med, skal være nogen du har det godt med, men vigtigst af alt nogen som du stoler på.

Når huslejen skal betales hver måned, så skal i være sikre på at i alle betaler, så der ikke pludselig er én der står med det hele. Hvis du dog allerede har fundet nogle venner som du mener du snildt ville kunne dele dette rækkehus med, så handler det blot om at få taget kontakt og få bestilt en fremvisning med det samme.