Lædertasker til dig

Lædertasker til dig

Det er ikke hver dag, man køber en taske i læder – men når man gør, skal den kunne holde i mange år, passe til størstedelen af garderoben og passe til sit behov! Hvis man finder sådan en taske, er man så godt som sikker på, at det bliver en trofast følgesvend.

En skuldertaske i læder

Hvis du er på jagt efter en skuldertaske, der skal kunne holde gennem flere år, er det en god idé at kigge efter tasker syet i skind. Læder er et meget slidstærkt materiale, der kan holde længe – plejer man det rigtigt, kan det sandsynligvis holde gennem flere årtier.
Måske kan du endda erindre at have set en smuk skuldertaske i læder hænge hos din bedstemor eller farmor? Man kan forestille sig, at den har mange år på bagen og alligevel er den fortsat smuk.
Lige netop dét er endnu en fordel ved læder: Materialet bliver kun smukkere med tiden. Når tasken slides, får pletter og mærker, vil den ikke tage skade. I stedet får man et helt unikt produkt med en patina, der repræsenterer netop dine minder. Det er en speciel og fed måde at skabe et personligt produkt på.

Dansk brand med læder i fokus

Det nye danske brand MicMic designer høj kvalitets læder skuldertasker og crossover tasker. Designeren og ejeren bag er den 27-årige Michala. Hun er opvokset i det fattige land Cambodja og har set elendige forhold på nærmeste hold. Dette er årsagen til, at MicMic er en læder virksomhed, der støtter bedre vilkår i udviklingslandene Etiopien og Indien. Flere steder arbejder MicMic også med værksteder, der støtter lokale sociale projekter.

Skuldertaskerne har et klassisk og stilrent look, og giver samtidig et unikt helheds-udtryk. Generelt arbejder MicMic i afdæmpede, støvede og naturlige nuancer, hvilket gør, at taskerne kan bruges til enhver stil og begivenhed. Du kan finde et stort udvalg af skuldertasker i læder her.

Pleje af din nye læder skuldertaske

Der findes et utal af pleje produkter til læder og skind, derfor kan det være en omfangsrig oplevelse at finde det helt rigtige produkt til netop din taske. Man kan finde alt fra læderbalsam, imprægnering, wipes, all-in-one produkter, fedt, voks, olie og meget mere! Mange af produkterne har dog de samme funktioner.

Ofte kender man ikke typen af læder på sin taske, og derfor heller ikke præcis hvilken beskyttelse man skal give det. Man kan med fordel investere i en læderfedt og en læder imprægnering, da en af disse produkter kan bruges til langt de fleste typer af skind og lædertasker.

Hvis din skuldertaske eller andre produkter i læder virker tørt eller krakelerer, er læderfedt vejen frem. Her skal man dog være opmærksom på, at læderfedt kan ændre på læderets farve. Derfor er det en rigtig god idé at starte med en plet på bagsiden, en inderside eller et andet mindre område, der ikke ses tydeligt på tasken. Derved kan du se, hvordan læderet reagerer på fedtet.


Er produktet syet i ruskind eller andet skind, der virker mere ”skrøbeligt” er imprægnering i en spray vejen frem. Dette ligger en jævn, beskyttende hinde over læderet og minimerer risikoen for pletter fra væsker eller slid. En imprægnering på spray vil normalt ikke ændre i læderet farve og struktur.