Konference om uddannelse anno 2012

Konference om uddannelse anno 2012

Uddannelsesforum fejrer tiårsjubilæum med en konference den 6. og 7. november 2012. Knap 60 foredragsholdere giver inspiration til uddannelse anno 2012 medhovedfokus på læring, it og medier. Også Ny Nordisk Skole, ledelsesudfordringer og internationale erfaringer bliver centrale emner.

For tiende år i træk holder Uddannelsesforum sin store uddannelseskonference. Her bliver de nyeste uddannelsesværktøjer og tendenser præsenteret for ledere, undervisere, skolekonsulenter og it-vejledere fra hele uddannelsessektoren.

Der er i år 46 oplæg fordelt på syv temaer:

  • Lederens væksthus
  • Underviserens værksted for grundskolen
  • Underviserens værksted for ungdoms- og voksenuddannelserne
  • Det overordnede overblik
  • Viden vidt omkring
  • IT Torvet Live (kun den 6. november)
  • Nørdens basar (kun den 7. november)

Læring, it og medier

Læring, it og medier bliver den røde tråd på årets konference, som åbnes af børne- og undervisningsminister Christine Antorini. Efterfølgende vil der være mulighed for en snak med ministeren i den store udstilling, hvor man også kan møde og tale med producenter og aktører inden for it og medier.

Konferencens mange oplæg omhandler alt fra Ny Nordisk Skole, inklusion og innovationsdidaktik til konkrete tip til den daglige undervisning.

 

Fakta

Konferencen foregår den 6. og 7. november 2012 i Bellacenteret, Center Boulevard 5, 2300 København S.

Ved tilmelding inden den 15. september koster det 1.385 kroner at deltage en dag, og 2.385 kroner at deltage begge dage. Ved senere tilmelding koster det henholdsvis 1.685 kroner og 2.985 kroner. Der er mulighed for rabat ved gruppetilmelding.

Det er også muligt at købe billet ved ankomsten til Bella Center.

Kilde: UVM