Kom til livsstilsmesse i Middelfart

Kom til livsstilsmesse i Middelfart

Har du lidt overskud på finanserne, eller har du minus på kontoen, så tag med på den store boligmesse i Middelfart, som løber af stablen den 26. – 27. januar 2019 i Lillebæltshallerne.

Hvad mener vi så med, hvis både og? Hvis du har penge på kontoen, så giver det sig selv, at det er lækkert at browse rundt blandt nyeste mode inden for livsstil og boligindretning og få boliginspiration til næste indkøb, der kan imponere gæster i din studiebolig. Har du derimod ingen penge til den luksus, så er messen et oplagt sted at vindues kigge og drømme om, hvad du kan få råd til i fremtiden.

Via linket herover kan du læse mere om messen og følge nedtællingen til åbningen heraf. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du løbende bliver opdateret omkring messen og selvfølgelig finde praktisk information.

Derudover finder du nyheder fra udstillerne på messen, så som DKU Woodwork Denmark, Scanleasing, Naxani og Softub. Sidstnævntes produkter er vidst kun til de bedst stillede studerende da selv det bedst betalte studiejob nok ikke dækker indkøbet af et jacuzzi. Men skal det være, så er Softub ikke et dårligt bud da det både er miljøvenligt og billigt i drift. Faktisk koster det kun 3.000 kr. årligt med et gns. Forbrug.

På messens hjemmeside finder du selvfølgelig også en oversigt over messen. Videre kan du se programmet for messer længere ude i fremtiden, skulle du være optaget i januar 2019. F.eks. kan du også tage til messen i Flensburg den 1. – 3. februar 2019, i Vejle den fra 2. – 3. februar 2019 og i Ringkøbing fra 9. – 10. februar 2019 i Rofi Centret. Messen kommer også til Brøndby og Kruså lidt senere i februar. Altså skulle der være rig mulighed for at komme med til en af messerne, hvis det lokker.