Kom sikkert igennem gymnasiet med Inspo

Kom sikkert igennem gymnasiet med Inspo

Hvis du går i gymnasiet, så ved du også, at sommetider kan det hele virke hårdt og uoverskuelig. Særligt når den ene skriftlige aflevering bliver erstattet med den anden.

Skriftlige afleveringer og daglige lektier fylder nemlig en stor del af gymnasielivet, og hvis man ikke kan holde hovedet koldt og prioritere sin tid, kan det være en kæmpe udfordring at få det hele til at spille sammen, når man også skal passe sin kæreste og venner.

Derfor har tre iværksættere søsat et nyt værktøj der er målrettet gymnasieelever der dagligt kæmper med deres aflevering og stadig ønsker at bevare et socialt liv. Inspo hedder hjemmesiden og har flere tusinde gymnasieopgaver og noter i deres database. Ved at bytte sine egne opgaver eller noter kan man få adgang til databasens opgaver og noter.

Når du har fået adgang til en opgave, kan du bruge opgaven til at blive klogere på hvordan man bør udarbejde sin egen aflevering, som man selv sidder og arbejder med. Du kan bruge opgaverne på Inspo som en slags inspiration til at forstå, hvordan opbygningen, sproget og stilen skal være i den pågældende aflevering.

 

Alle opgave eksemplerne på Inspo er tidligere elevopgaver med høje karakterer, derfor kan man være sikker på, at kvaliteten er i top og oplagt til inspiration.

Udover elevopgaver vil du også kunne finde gennemarbejdet noter indenfor hver fag, samt noter indenfor bestemte fagområder.

Noterne er oplagt at bruge i forbindelse med den daglige skoleundervisning, da du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke begreber og metoder der er vigtige at anvende ved det pågældende emne.

Noterne giver dig et skarpt indblik i, hvad der er essentielt og vigtigt at tage med fra hvert emne. Du kan derfor bruge noterne som et slags opslagsbog, når du skal kigge tilbage på, hvilke begreber og metoder i har arbejdet med.

Du kan bruge noterne i forbindelse med din eksamen eller i forbindelse med undervisningstimen, hvis du skal score nogle point hos læreren. 

Inspo er nem at finde rundt i og du kan altid bladre igennem det kæmpe bibliotek på en hurtig og brugervenlig måde. Alle opgaver og noterne er inddelt i forskellige kategorier og underkategorier, så du altid vil kunne finde lige netop den opgave, som du søger. Du har også mulighed for at bruge søgefunktionen, hvis det skal gå lidt hurtigere.

I modsætning til andre spillere på markedet, så er Inspo et 100% gratis værktøj i mod at du selv skal bytte nogen af dine egne opgaver, hvis du vil have adgang til deres database.

Som en af stifterne nævner: ”Vi har selv været studerende og det er ikke et tidspunkt i ens liv, hvor man svømmer i penge, derfor er vores værktøj gratis i mod at man selv bidrager til fælleskabet i form af egne opgaver/noter”.

Om Inspo på et senere tidspunkt vil skabe et brugerbetalt værktøj er ikke til at vide, men lige nu står de i en skarp konkurrencesituation, da deres nærmeste konkurrenter ikke kører med denne gratis model.