Kom i gang med en professionel hjemmeside

Kom i gang med en professionel hjemmeside

Hvis du er studerende med en iværksætter i maven, så kender du sikkert allerede til de mange overvejelser. En af de vigtigste ting, uanset ide, er som regel en hjemmeside.

Du kan enten selv lave den eller få lavet en hjemmeside af en webdesigner. Men ved hjælp fra internettet kan du selv finde en masse gør-det-selv-hjemmesider. Hvis du har din egen virksomhed, er det vigtigt med din egen hjemmeside. Mange danskere bruger internettet hver eneste dag til at shoppe, finde tilbud eller finde en virksomhed, der kan klare lige, hvad de skal bruge. Så hvordan laver du en god hjemmeside, som folk gider at besøge?

Først og fremmest skal du have lavet en forretningsplan, så du ved, hvad dine drømme og ideer er. Dette vil også hjælpe dig med målgruppen, hjemmesidens design, logo samt URL-adresse. Det vigtigste er en hjemmeside, som passer til det produkt, du sælger, eller den ydelse som du tilbyder. Siden skal være professionel og have et budskab, der ikke er som alle andres. Det er også altid en fordel med billeder samt en letlæselig og spændende tekst, der får folk lyst til at blive på din hjemmeside. Det er altid en god idé at finde inspiration på andre hjemmesider. Dog skal du ikke kopiere noget, da din hjemmeside skal være unik og personlig.

 

Lav en flot og billig hjemmeside


Hvis du ikke ønsker at få lavet en hjemmeside af en webdesigner, så skal du i gang med at lave den selv. Hvis du vil have en billig hjemmeside, så kan du spare en masse penge på at lave den selv fra bunden. Når du laver en hjemmeside, er der nogle funktioner, som altid er godt at inkorporere. Dette kan for eksempel være en menulinje, hvor du nemt kan dele dine varer/faner op, indsætte nogle forskellige kategorier og sørge for at din hjemmeside er nem at navigere i.

Når du er ved at opbygge din hjemmeside, så tænk over, hvad for et budskab du vil have dit design skal sende. Det er vigtigt at der er en rød tråd i hele hjemmesiden, sådan så virksomheden gennemgående sender det samme budskab.

Som iværksætter kan det være rart at spare nogle penge i opstartsfasen. Derfor er det ikke altid muligt at få lavet en hjemmeside af en webdesigner, og så må man klare ærterne selv. Det er forskelligt, hvad hjemmeside priser er. Dette kommer an på, hvilke funktioner din hjemmeside skal have, webdesigneren samt meget mere. Men hvis du vil have en anden til at lave en hjemmeside for dig, så kan du få lavet en professionel hjemmeside hos ITRoom.


Husk søgemaskineoptimering til din hjemmeside


For at få mange besøgende på din hjemmeside, så skal du i gang med søgemaskineoptimering. Dette betyder, at din hjemmeside skal have en god placering på for eksempel Google. Hvis du ønsker en billig hjemmeside, så kan du selv arbejde med det. Men du kan også hyre nogle folk, som kan gøre det for dig. Med SEO skal du finde diverse søgeord, som du vil bruge på hjemmesiden. Dette skal selvfølgelig passe med dine varer eller ydelser. Du kan finde populære søgeord ved hjælp af forskellige værktøjer. Det er bedst at vælge populære søgeord i stedet for søgeord med en lav konverteringsrate.

Derudover er det også vigtigt at din virksomhed er på de sociale medier. Du kan blandt andet få dit netværk til at dele din side eller betale dig for annoncer og reklamer på enten Facebook eller Instagram, så du kan få nogle følgere til din virksomhed. Hvis du er på de sociale medier, skal du også huske at teste om din hjemmeside er god på mobilen. Test om din hjemmeside er mobilvenlig her.