Købe, lease eller flexlease bil?

Overvejer du at købe bil? Eller måske lease? Det kan ofte være en dyr affære at investere en masse penge i en helt ny bil, så det kan være en fordel at lease i stedet for. Det har du sikkert også hørt før. Men har du hørt om flexleasing før?

Hvad er flexleasing?
Hvis du bare gerne vil ud og køre i en lækker bil, men ikke orker at sætte dig ind i lovgivningen for leasing, så kan du blot bruge flexleasing.
Den store forskel ligger i at du undgår at skulle betale den store førstegangsydelse, som man ellers betaler når man leaser hos en bilforhandler. Det er nærmere som almindelig leje af bil, da du kun skal betale for den periode du leaser bilen.
Det er særligt de lidt dyrere biler, hvor denne metode er mest brugt, da det bedst kan betale sig for denne klasse af biler.
Det fungerer således at du kun betaler en bid af den registreringsafgift der kommer på bilen. Da bilen leases for en kortere periode ad gangen, typisk 12 måneder, så gør det betalingen meget mindre end den ellers ville være, hvis du skulle betale det fulde beløb. Så vil du ud og køre en lækker bil uden de store omkostninger, så er flexleasing en rigtig god mulighed for dig.