Køb dit juletræ online!

Køb dit juletræ online!

Nu er det muligt at købe årets juletræ online og få det bragt direkte hjem til hoveddøren.

Det er hjemmesiden TreeTime.dk, der tilbyder udbringing af juletræet, med levering direkte hjem til hoveddøren - og endda afhentning af juletræet efter jul igen.

Danmarks flotteste juletræer

Fordi det ikke er muligt at se juletræet inden køb, er der højere krav til kvaliteten end normalt, når man køber juletræ over nettet. Af denne grund sælges der kun juletræer, som er nøje udvalgt.

Ud af en plantage på over 30.000 juletræer udvælges de ca. 25 %, som overholder de høje krav til symmetri, farve og friskhed, som danskerne forventer. Derudover sælges der udelukkende juletræer af typen Certificeret Original Nordmannsgran. Dette betyder, at der er sat helt specielle og høje krav til alle led i produktionsprocessen - fra træet plantes til det står flot og færdigt ca. 10-14 år efter.

Der har været personlig kontakt med ethvert juletræ mere end 40 gange i dets levetid.

Levering af juletræ i hele Danmark

TreeTime.dk udbringer Nordmannsgran juletræer rundt i hele Danmark. Levering af juletræ sker fra dag-til-dag til alle byer i Danmark - heriblandt København, Århus, Odense og Aalborg - samt til alle brofaste øer.

Det kan for nogle være vigtigt, at udbringning af juletræ sker på en bestemt dag. Derfor er det muligt at ønske en bestemt dato for levering under bestillingsprocessen hos TreeTime.

Alle juletræer er pakket ind i et net og har gennemgået en tempereringsprocess lige inden afsendelse, så juletræerne holder sig sunde og friske.

Det er meget vigtigt, at man ved modtagelse af juletræet sørger for, at juletræet vender sig til den temperatur, det skal stå i. Træet må ikke få temperaturchok. Hvis muligt anbefales det derfor, at juletræet placeres et varmere sted - en garage, gang, altan eller lignende - inden det tages ind i stuen.

Afhentning af juletræ

Ikke nok med at TreeTime leverer juletræet, de tilbyder også afhentning af juletræet igen.

Alle juletræer skal bortskaffes igen, og dette kan være en uoverskuelig opgave for mange, hvorfor afhentning af juletræ er en fantastisk service for mange.

TreeTimes afhentede juletræer bliver doneret til steder, der kan bruge dem. Det kan f.eks. være zoologiske haver. Hvis de zoologiske haver ikke kan aftage dem, bliver juletræerne brugt til flis, dekorationer mv.

Det lille juletræ til lejligheden

Uanset hvor meget plads man har i lejligheden eller huset, har du mulighed for at få den helt rigtige julestemning i form af et lille juletræ til terrassen, den lille stue eller måske altanen.

Hos TreeTime.dk er det mindste juletræ 1 meter. Glæd dine børn med et lille juletræ til deres værelse. Det plejer at være en stor succes at få lov til at pynte det.

Det er altid hyggeligt med en lyskæde, der giver et varmt og hyggeligt lys på altanen.

Store juletræer

Der er altid nogle, der ikke kan få det stort nok.

Hvad enten det er til virksomheder, indkøbscentre eller patricievillaer, så er TreeTime også leveringsdygtig i meget store juletræer på over 2 meter - og helt op til 3-5 meter.

Priser på juletræer

Prisen på et juletræ afhænger af flere forskellige ting, herunder sorten, størrelsen og kvaliteten.

For at få et billede af, hvad det egentligt koster at producere et juletræ, skal man se på processen.

Først skal træet sås, passes og plejes indtil, det rammer den ønskede højde, samt bliver smukt og symmetrisk. I løbet af de omkring 10 år juletræet skal bruge, for at vokse sig højt nok, er der som tidligere nævnt personlig kontakt med juletræet mere end 40 gange.

Når træet står klar til fældning, skal juletræet udvælges blandt de hundredvis af andre juletræer, der blevt sået på dets årgang.

Herefter kigges træet grundigt igennem for, at man er helt sikker på, at juletræet er af høj nok kvalitet til, at kunne sælges på nettet uden kundeklager.

Nu skal træet nænsomt fragtes ud til leveringsadressen, hvor fragtmanden sætter det der, hvor kunden ønsker det.

Alle disse aspekter gør, at et juletræ - trods alt - kommer til at koste noget - specielt hvis det skal være af så høj kvalitet, som folkene bag TreeTime ønsker. Alligevel er det lykkedes, at presse priserne så langt ned, at det stort set ikke er dyrere, end et tilsvarende træ ville koste på den lokale stadeplads (taget transport og tidsforbrug i betragtning).

Prisen på juletræer online er altså konkurrencedygtige, og TreeTime tilbyder desuden både kvalitetsgaranti og prisgaranti på alle modeller. På den måde er der ingen risiko ved at handle juletræ på nettet.