Klar og parat til skolestart?

Klar og parat til skolestart?

Når et nyt skoleår begynder, er det naturligvis vigtigt, at du har styr på alle de praktiske ting og sager. Behøver du ikke at bekymre dig om praktikken, får du nemlig den absolut bedste start på skoleåret. Er du i tvivl om, hvorvidt du er klar? Så tjek denne liste.

 

Har du en solid taske?

Først og fremmest er det væsentligt, at du har en solid taske, du kan opbevare dine ting i. En sådan skal være god for ryggen, og der skal være plads til alt det, du har brug for i løbet af en skoledag. Derudover skal den selvfølgelig også gerne matche din personlige stil, og er den tilmed holdbar, er det helt perfekt.

 

Mangler du en ny taske, kan du med fordel overveje at investere i en Bobby taske. De er flotte, funktionelle og virkelig behagelige. Du får altså det bedste fra alle verdener, når du vælger en sådan.

 

Har du en god computer?

Det er ganske enkelt ikke til at komme uden om, at du skal have en god computer, når du går i skole eller studerer. I dagens Danmark benyttes computere i vid udstrækning i undervisning, og derudover foretrækker langt de fleste at tage noter på en computer.

 

Inden du starter i skole eller på studie, skal du sikre dig, at din computer er i god stand. Den skal helst kunne holde til endnu et års skolearbejde, og hvis ikke den kan det, bør du overveje at købe en ny. Op til skolestart er der som regel mange gode tilbud at hente på computere til studiet.

 

Har du styr på skriveredskaberne?

Selvom de fleste efterhånden tager noter og alt muligt andet på en computer, ér det altså smart at have nogle skriveredskaber ved hånden. Skal du hurtigt notere en væsentlig pointe, men har ikke din computer åben, har du brug for en god, gammeldags kuglepen.

 

Derudover er det praktisk med overstregningstuscher, hvis du indimellem printer tekster ud og gerne vil kunne lave gode noter og markeringer til dig selv. Selvom du har en computer, er det altså godt at have solide skriveredskaber også.

 

Har du tænkt på transport?

Især hvis du begynder på et nyt studie, gør du klogt i at gøre dig nogle overvejelser omkring transporten, inden skoleåret begynder. Skal du for eksempel cykle, er det en fordel at få investeret i en cykelhjelm og måske et regnslag til din taske på forhånd.

 

Skal du med bus eller tog, bør du kigge på mulighederne for at få et særligt studierejsekort. Det skal typisk bestilles i god tid inden skolestart, så vær opmærksom på dette, så du ikke starter det nye skoleår ud med at bruge unødvendigt mange penge på offentlig transport.