Kina kalder på danske studerende

Kina kalder på danske studerende

Nye kandidatuddannelser i Kina for danske studerende
Godt nyt til studerende med eventyr i blodet og lyst til at studere i Kina. SDU og de andre danske universiteter er gået sammen med et førende kinesisk universitet om at lave et nyt dansk-kinesisk universitetscenter. Centeret hedder Sino-Danish Center for Education and Researche, og samarbejdet betyder, at 50 danske studerende hvert år mulighed for at rejse til Kina og læse en ny 2-årig, dansk kandidatuddannelse sammen med kinesiske studerende.

Cafémøde på SDU

Tirsdag den 6. december kan studerende på SDU kan høre mere om uddannelserne og møde danske studerende, der har været i Kina. Cafémødet er gratis og åbent for alle – og foregår kl. 14-16 på Campusvej 44, Odense i lokale O 99 og O 96.

Fire kandidatuddannelser

De nye dansk-kinesiske kandidatuddannelserne går i luften næste år – og i 2012 udbydes fire kandidatuddannelser indenfor vand og miljø, neuroscience, innovation management og offentlig forvaltning og social udvikling. De nye kandidatuddannelser er gratis og SU-berettigede. Alle studerende kan søge ind på uddannelserne, blot de har en relevant bachelor, typisk indenfor samfundsfag eller naturvidenskab. Kilde: SDU