Karkon Koncert- og Sportsrejser

Karkon Koncert- og Sportsrejser

Savner du nogle gange at følges med ligesindede til dine koncerter eller andre større events, så du kan dele dine oplevelser på vej derhen og hjem igen? Søger du altid alternativer til DSB for at komme til lige netop den koncert som slutter når det sidste tog er kørt.

KARKON arrangerer ture til store koncerter m.m. i indland og udland, afhængigt at de muligheder, et specifikt arrangement giver.

KARKONs koncertbus t/r er et godt, nemt og billigt alternativ til DSB eller kørsel i privat bil. Du følges med ligesindede til den pågældende koncert eller andre større events, og undervejs er man en del af stemningen og opvarmningen i bussen. I KARKONs busser er der oftest en rejseleder med, der til enhver tid kan hjælpe med eventuelle problemer. Hos KARKON

Tager du bussen til koncerten, bliver du kørt direkte til arenaen/stadion, og efter koncerten/kampen kører bussen retur, når vi er klar til det (koncerten er slut, og alle gæster er tilbage i bussen).

KARKONs koncertbusser er et godt alternativ til de offentlige transportmidler, hvor logistikken ikke er tilpasset et specifikt arrangement. Kan du nå det sidste tog til Jylland? Kan du komme i kontakt med Rød Billet, når du ikke kan finde bussen til Fyn efter koncerten? Venter DSB på din veninde, der er faret vild? KARKON får det hele til at gå op i en højere enhed, så du får en god oplevelse - ikke kun under arrangementet, men også før og efter.

Karkon Koncert- og Sportsrejser har eksisteret siden 1984 og har dermed over 30 års erfaring med at arrangere disse rejser. Der er fokus på at få en sjov, hyggelig og nærværende tur ud af transporttiden, og der er langt større fleksibilitet i forhold til opsamlingspunkter end for eksempel DSB har det.

Når du rejser med Karkon Koncert- og Sportsrejser, vil du højst sandsynligt møde en masse nye mennesker, der deler din passion eller interesse.

Bestil din egen bustur her til dit favoritband. Der vil løbende komme nye koncerter og arrangementer, og i 2017 kan du købe ture til bl.a. Coldplay, Depeche Mode, Aerosmith, Drake, Volbeat, Guns’n’Roses og mange, mange flere… det bliver et godt koncertår!