Julegave inspiration til dig på SU

Julegave inspiration til dig på SU

Vi har nok alle været der. Den tid på året hvor hele din SU skal bruges på alle andre end dig selv. Det er december, det er er snart juleaften, du har et begrænset beløb at købe gaver for, men vil stadig gerne give årets bedste julegaver til dine forældre, dine bedsteforældre, dine søskende, din kæreste eller en anden, som du har kær.  Men hvad skal gaven lige være?

 

Du har ikke råd til smykket, som din mor ønsker sig, du har ikke råd til værktøjet din far din far har behov for og du har heller ikke råd til den PlayStation, din bror virkelig drømmer om.

 

Det er svært at give de ønskede gaver, når økonomien bare ikke rækker. Og man er derfor tvunget til at tænke i kreative baner.  Heldigvis er der hjælp at hente, du skal bare turde tænke lidt anderledes.

 

Som ethvert andet menneske i 2018, har du sikkert en telefon eller en computer fyldt med billeder af dejlige, sjove eller skøre minder. Disse billeder ligger oftest bare og samler ”digitalt-støv”, indtil du falder over dem ved ren tilfældighed.  Men nu kan du faktisk bruge disse billeder til noget brugbart, som ikke kun du kan få glæde af.

Disse billeder kan nemlig bruges til at sammensætte din egen personlige gave til dem, du holder af, i form af et fint indrammet billede til dine bedsteforældre, en fotobog fyldt med sjove billeder til din kæreste eller en måske en nytårskalender fyldt op med personlige billeder af dig og din familie til dine forældre, så de har noget fint at kigge på hver måned det næste år. Synes du dette lyder som en god idé,  så kan du læse mere om, hvordan du bestiller en kalender eller en fotobog her.

 

På den måde, og helt uden det har kostet dig en formue, kan du give en personlig gave, der går lige i hjertet på dem, du skal fejre jul med. Husk på at julen er hjerternes tid, og det er tanken, der tæller. Typisk er det faktisk de uventede gaver, som ender med at vække størst glæde.