Jennifer Lopez kommer til Danmark

Jennifer Lopez kommer til Danmark

Den amerikanske verdensstjerne kommer for første gang til Danmark, når hun giver koncert i Forum lørdag 3. november.

 

Jennifer Lopez er født i Brooklyn, New York i 1969. Hendes forældre, der oprindeligt stammer fra Puerto Rico, meldte hende i en tidlig alder til danse- og sangtimer og i 1995 begyndte karrieren for alvor at tage fart, da hun blev fast danser i TV programmet ”In Living Color”.

I 1999 fik hun tilbudt en pladekontrakt, som resulterede i debutalbummet ”On The 6”, der med hitsingler som ”If You Had My Love” og ”Waiting for Tonight”, hurtigt slog hendes navn fast som en af det ny årtusindes største popstjerner. Siden har hun udgivet 6 album, der har solgt mere end 55 mill. eksemplarer verden over.

Udover sit arbejde med dans og sang er Jennifer Lopez også en dreven forretningskvinde, der med sit brand ”J.Lo” har haft stor succes med at sælge parfume og tøj. Desuden er hun dommer i det populære TV program ”American Idol” og har medvirket i flere film.

Sangen ”On The Floor” fra hendes seneste album ”Love?” har solgt over tre millioner digitale eksemplarer, hvilket gør den til hendes mest solgte single til dato. J-Lo er netop nu aktuel med den ny single ”Dance Again”, hvor hun har selskab af Pitbull. Jennifer Lopez drager netop nu på verdensturné og til koncerten i Forum kan man forvente at høre en perlerække af hendes allerstørste hits, samt nyt materiale der indeholder flere latin-rytmer end tidligere udgivelser og der også er blevet plads til flere elementer fra house-genren.

 

Jennifer Lopez
Lørdag 3. november
Forum
København

ICO MEMBER PRE-SALE STARTER: 24. maj kl. 10.00. Se mere på www.concerts.dk
ALM. BILLETSALG STARTER: 25. maj kl. 10.00
BILLETPRIS: 550,- + gebyr
BILLETSALG: Billetlugen.dk / 70 263 267

Kilde: Forum KBH