Italiensk studerende? Så skal du følge denne side

Italiensk studerende? Så skal du følge denne side

Sponsoreret indhold:

Detusynligeitalien.dk er en hjemmeside, som handler om Italien. Her kan du købe e-bøger, foredrag og rejser til det smukke land. Du kan også finde nyheder om samfundet i Italien, så du altid er opdateret på de seneste tendenser.

 

Når du besøger Det usynlige Italien, får du et indblik i alle aspekter af det italienske liv, som du ikke ser andre steder. Vi giver dig historierne bag landet, de lokale traditioner og den fantastiske kultur fra det sydligste Europa.

 

Italien er et af verdens mest fascinerende og smukke lande, og på Det usynlige Italien kan du lære alt om, hvad dette betyder. Du kan klikke dig rundt på hjemmesiden og finde e-bøger om alt fra italiensk mad til historien bag den berømte Colosseum.

 

Der er også rejser til Italien, som du kan købe på hjemmesiden, så du selv kan opleve denne smukke kultur. På rejsen vil du opleve landets fantastiske natur, spise lækker mad og møde de venlige italiener. Med rejser fra Det usynlige Italien får du et unikt indblik i det italienske samfund.

 

I vores podcast kan du komme endnu tættere på kulturen i landet. Her du få indsigt i, hvordan italienerne lever og arbejder, og du kan selvfølgelig også lære nogle af deres traditioner at kende. Du vil også få et indblik i, hvad der kendetegner italiensk mad, vin og fashion. Så hvis du er interesseret i at lære mere om Italien, så er vores podcast lige noget for dig.

 

Sidst men ikke mindst, kan du også købe vores nye bog Det usynlige Rom:

 

”Hvordan er romernes Rom? Hvordan er det at leve i byen? Hvad taler romerne om, og hvilke problemer står deres by overfor? Hvad er deres forhold til fortiden, og hvilke forhåbninger har de til fremtiden?”

 

Alt dette og meget mere finder du svar på i bogen.