Ida Gard, The White Album + Emma Sehested Høeg

Ida Gard, The White Album + Emma Sehested Høeg

Onsdag d. 1. februar kl. 21.00 får publikum mulighed for at opleve tre af Danmarks fineste upcoming acts i form af Ida Gard, The White Album og Emma Sehested Høeg på Vega.

Emma Sehested Høeg

Aftenens første act er den unge talentfulde sangerinde Emma Sehested Høeg, hvem mange spår en spændende fremtid. Den unge singer/songwriter med de lyse krøller har et åbenlyst talent, hvad angår det at skrive tekster om livets mest banale ting samt det store spørgsmål om kærlighed. Tilsættes teksterne musik, opstår en fin skrøbelig kombination, der passer perfekt ind hos Os To. Hør f.eks. det dejlige nummer "I'll Give You A Sec"

The White Album

The White Album er et københavnerband bestående af tre gode venner med stort skæg og store hjerter. Deres rødder udspringer af folk og indierock, og musikken bryder med de traditionelle grænser, for hvad der er tilladt. Alt kan ske. Bandet er forholdsvis ukendt i Danmark, men de har dog allerede vakt begejstring i udlandet, hvor de senest var i London for at spille. Københavnerne bliver derfor introduceret til et dejligt nyt bekendtskab.

Ida Gard

Hovednavnet denne onsdag er den talentfulde sangerinde Ida Gard, der vandt KarriereKanonen 2008. Hun har brugt de sidste år på at spille jobs en masse og færdiggøre det anmelderroste debutalbum Knees, Feet & The Parts We Don't Speak Of, der udkom i starten af november. Udgangspunktet for Ida Gards dejlige og iørefaldende musik er pop med jazzede sidespring samt en flittig brug af tangenter og dramatiske strygere tilsat en mørk, vred, sensuel og sårbar stemme. Alt i alt en sublim og nærværende musikalsk oplevelse, man klart bør unde sig selv. Vega ligger på Enghavevej 40, og billeterne koster 70 kroner. Se mere og bestil billet her