Hyggeaften med studiekammeraterne

Hyggeaften med studiekammeraterne

Annonce

Udover at studietiden handler om at få en uddannelse, handler det i høj grad også om sociale arrangementer i alverdens sammenhænge. Om det er hverdagsaftener eller weekender, så går tiden ofte i andres selskab. Hverdagene kan gå med studie aftener og weekenderne med fester, byture, film aftener, brætspilsaftener osv. 

En anden aktivitet i studietiden er ofte at skulle lave en eller anden form for aftensmad sammen, men det er ikke altid at overskuddet det er så stort efter en lang uge eller dag på studiet. Selvom budgettet er begrænset, kan det være at man ikke altid har tiden og overskuddet til at skulle stå i køkkenet og lave mad. Af og til kan man bare have lyst til at kunne nyde samværet med sine medstuderende, hvor tiden kan blive brugt på at spille brætspil, tage de dybe samtaler, komme hjem lige til at maden skal serveres og drikke lækre øl og vin i lange baner osv. 

 

Her får i lidt inspiration til hvilke forskellige brætspil I kan tage fat i: 

Settlers of Catan

Spillerne i spillet repræsenterer bosættere, der slår sig ned i kolonier på øen Catan. Spillerne bygger bosættelser, byer og veje for at forbinde dem. 

Antal spillere: 3-4

 

Hint

I Hint skal I forsøge at gætte hvad sine medspillere prøver at fortælle. Undervejs skal I tegne, mime, nynne og tale om både "Sange om kys", "Pizzafyld" og meget mere.

Dine medspillere skal være vakse, når du giver dem hints, for der er altid noget, som de ikke må gætte på.

Antal spillere: fra 4

 

Bezzerwizzer

Konceptet med bezzerwizzer er at det ikke alene er vigtigt at have en bred paratviden, men også er vigtigt at kunne drille modstanderne med de kategorier, som de ikke kender meget til, er simpelthen gået rent ind blandt quiz-spillere.

Der er 5.000 spørgsmål i kassen, som er inddelt i 20 forskellige emner. 

Antal spillere: fra 2 

 

Billige restauranter til studievenlige priser

I de seneste år er udbuddet af lækre forholdsvist billige restaurant muligheder vokset, det gælder også på take away fronten, hvor der efterhånden er en bred vifte af alle forskellige slags madoplevelser. Man kan få alt fra indisk til klassisk dansk. 

Hvis det skal være en hurtig pizza, burger, sushi eller noget helt fjerde inden turen går i byen fredag aften, kan I benytte jer af Hungry.dk. Det er en af Danmarks største takeaway portaler, her kan I få alt hvad hjertet begærer. I forbindelse med bestillingen kan I enten vælge at få maden bragt hjem til jer eller selv, eller tage ned og afhente det i restauranten.

 

Lej en kok og få restauranten hjem til dig – private dining er det nye!

Hvis I skal have en aften, hjemme i de vante rammer og bare gerne vil kunne slappe af med lækker mad, selv vælge vinen, og spille brætspil så snart I er færdige uden at skulle tænke på rengøringen. Så giver ChefMade jer muligheden for at få restauranten hjem til jer selv. Så tænker I måske at det lyder dyrt? det koster det samme som at tage ud på restauranten. Den store forskel er at I får en af restauranternes dygtige kokke hjem i privaten, som serverer maden for jer og gør rent efter sig selv bagefter. Således at I kan læne jer tilbage og bare bekymre jer om at have en fantastisk hyggelig aften. Konceptet bag, som ofte kaldes private dining, er i den grad vundet frem blandt studerende i Danmark. Ønsker du en mindeværdig aften for dig og dine nærmeste, så kan du med fordel overveje, om private dining hos ChefMade skal have chancen for at feje benene væk under jer!