Hvordan ser jeg præsentabel ud?

Hvordan ser jeg præsentabel ud?

Dette er et spørgsmål man som fyr ofte vil stille sig selv, hvad enten det er i forhold til skolen, arbejdet eller til en bytur med gutterne. Her får du 3 gode råd til hvordan du kan se præsentabel ud til enhver lejlighed:

 

  1. Brug tid på at smukkesere dig

Som fyr er det mindst lige så vigtigt, at bruge tid på sit udseende, som piger også gør. Der kan være flere måder at smukkesere sig på, og det hele handler om hvilken måde du vil udtrykke dig på. Alt afhængigt af hvor langt dit hår er, kan du bruge tid på at style og sætte det ordenligt med enten voks eller hårgelé. Derudover er det vigtigt at du plejer dit ansigt. Dette gælder især i forhold til hårvækst. På https://www.mandens.dk får du gode råd og bliver guidet til hvordan du b.la. kan holde hårvæksten nede med en skægtrimmer og næsetrimmer.

 

  1. Hav styr på stilen

Når du vil se præsentabel ud, er det vigtigt at stilen er i fokus. Hvis du er god til at klæde dig efter anledningen, så er du allerede godt med. Der er for eksempel stor forskel på om du skal i skole eller til noget så festligt som et bryllup. Så et godt råd er at være opmærksom på, at du ikke er enten under- eller overdressed – ellers kan der lynhurtigt opstå en akavet situation. Derudover er det vigtigt at du vælger noget du føler dig godt tilpas i, på den måde vil du også hvile mere i dig selv.

 

Endvidere betyder det meget, at du bærer noget der matcher dit udtryk, hvad enten du er poppet, rocket osv. I din tøjstil. Du skal dog ikke være bange for at kaste dig ud i noget nyt.

 

  1. Fokuser på din kropsholdning

Noget af det vigtigste er, at holde ryggen rank. Din kropsholdning og kropssprog er noget af det første der vil få opmærksomhed når du møder nye mennesker. En person med et åbent kropssprog og en sund holdning vil typisk se mere soigneret, imødekommende og præsentabel ud.

 

Med disse råd kan du aldrig gå helt galt i byen. Det fundmentale og vigtigste i vejen til at se præsentabel ud, er dog at du husker at være dig selv.