Hvordan får du tid til at finde kærligheden?

Hvordan får du tid til at finde kærligheden?

Som studerende har man ofte mange bolde i luften på én gang, og det kan være svært at få alt til at gå op i en højere enhed. Når man starter på en videregående uddannelse, starter man på mange måder også på et helt nyt liv. Man flytter typisk hjemmefra og skal derfor ofte også finde sig et studiejob, da SU ikke dækker alle udgifter til husleje, forbrug og dyrt indkøbte lærebøger. Derudover ønsker man naturligvis at klare sig godt på studiet, og det kræver hårdt arbejde og mange sene timer på læsesalen. Og så skal der ikke mindst også være tid til det sociale og tid til både at se venner og dyrke sine fritidsinteresser.

Så det kan være knapt med tid til at gå på udkig efter en kæreste. Den eneste ene kommer sjældent dumpende ned fra himlen - det kræver derimod, at man aktivt opsøger kærligheden og holder sig parat.

Hvis du har et tætpakket program, måske er en smule genert eller bare ikke er typen der trives på en overfyldt, larmende bar, så kan onlinedating være et oplagt valg for dig. På datingmatcher.dk kan du møde ligesindede, der ligesom dig er på udkig efter en kæreste at dele det søde liv med. Der er der samlet et stort udvalg af datingsites, så du nemt kan fået overblik og finde det forum, der passer bedst til dig og dine interesser.

Det kan også være, at du som person føler at det er bedst blot at vente til at den helt rigtige mulighed opstår, fordi det kunne jo være at du kom i studiegruppe med en sød dreng/pige, eller at det måske var fredagsbaren? Kort sagt, så findes der mange muligheder for at finde nye bekendtskaber, som på sigt kunne blive til en kæreste. Det handler ofte blot om hvorvidt du vælger at være åben overfor nye muligheder, herunder måske også datingsider og apps, selvom det måske kan virke lidt grænseoverskridende til en start.

Net-dating er ikke længere et tabu

Det har måske tidligere føltes flovt (for nogle) at indrømme, at man altså mødte sin kæreste via nettet. I dag er situationen en helt anden - vi får mere og mere travlt og stiller samtidig større og større krav til vores kommende partner. Derfor er det blevet langt mere velkendt, at man møder og får kontakt med sine dates via webportaler og populære apps - enten gennem et reelt dating site eller via diverse sociale medier. På den måde har man nemlig muligheden for at se hinanden lidt an, inden man mødes til en egentlig date i den fysiske verden. Samtidig åbner det op for at møde andre personligheder end dem, der lægger vejen forbi studiets ugentligt tilbagevendende fredagsbar.

Man kan følge mange råd om dating, men én sandhed står klar:  Den som intet vover, intet vinder!