Hvis du ikke selv vil stå for maden til din reception
Flere og flere bestiller mad ud af huset i stedet for at lave det selv. Der er sket et skifte fra at lægge en ære i at lave sin mad selv, til at fokusere på det man er god til og lade andre om det de er gode til. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at folk bliver mere og mere specialiserede. Tag catering for eksempel. I 80’erne var cateringmad bare en række simple retter, som man selv kunne have lavet, blot i meget større mængde. Nu er cateringmad meget mere i stil med gourmetmad. For eksempel kan du hos Frimann’s Gourmet få lækre, portionsanrettede retter, der er en dyr restaurant værdig uden at det koster en bondegård.
Det er den helt perfekte løsning til hvis du står med en julefrokost, dimissionsfest, en bryllupsbuffet eller en fødselsdag, hvor du ikke selv kan overskue at stå for madlavningen, eller hvor du ønsker at bruge mere tid med gæsterne end at stå i køkkenet, men gerne vil holde det i private rammer.
Slip for besværet og nyd friheden ved at lade andre stå for din fest. Se et eksempel på catering i København.