Hvilke døre og vinduer ville eksperterne vælge?

Hvilke døre og vinduer ville eksperterne vælge?

Som kunde hos Bedst&Billigst får du hjælp til at udvælge passende vinduer og døre til dit hjem. Hos Bedst & Billigst finder du vinduer og døre i god kvalitet med 3-lags glas (Energimærke A), Danmarks billigste PVC og 10 års garanti. Derudover garanteres du en rentefri finansiering, prismatch hvis du lokalisere forhandlerens produkter til en billigere pris på andre hjemmesider, og ingen forudbetaling - og dette er blot få af mange fordele ved at handle hos Bedst & Billigst. 

Ekspertråd

Hvis du står overfor en større udskiftning af vinduer eller døre i dit hjem, kan det være en stor beslutning og økonomisk udgiftspost, at skulle træffe på egen hånd - særligt fordi dette ikke er en beslutning der træffes mange gange i livet. Du finder derfor noget ekspertise til at hjælpe dig med denne udvælgelse hos Bedst & Billigst. Det er generelt vigtigt at vælge  de rigtige vinduer og døre, som både passer til din bolig samt behov - derfor er der nedenfor beskrevet en række områder, som du bør overveje, inden du kaster dig ud i bestillingsprocessen. 

Hvilken type vinduer og døre du skal vælge afhænger i høj grad af hvilken bolig du bor i. Det er vigtigt, eller i hvert fald at foretrække hos de fleste, at vinduerne og dørene passer til den arkitektoniske stil, huset besidder. Hvis du er i tvivl, kan du finde inspiration ved at køre en tur i nabolaget og se hvad andre boliger af samme arkitektoniske stil, har af døre og vinduer. 

Vælg den rigtige type materiale

Hvis du ydermere er i tvivl om hvilken type materiale du skal vælge til dine vinduer, afhænger dette i høj grad af dine personlige ønsker til udseende, samt hvor meget tid du ønsker at bruge på vedligeholdelse af døre og vinduer efter montering. Derudover har din personlige smertegrænse i forhold til budgettering også en rolle at spille når det omhandler valg af materiale. 

Fyrretræ: 

Hvis du vælger vinduer og døre i træ, såsom fyrretræ, kan du forvente et naturligt og klassisk udtryk, med det varme fyrretræ både inde og ude. Træet som benyttes i produktion er 90 procent kernetræ, hvilket garanterer dig længere holdbarhed og flottere resultat. Hvis du vælger træ, kræver det dog mere vedligeholdelse, for at sikre længere levetid. 

Træ/aluminium: 

Hvis du vælger vinduer eller døre i træ/aluminium, får du et produkt hvor den indvendige ramme består af fyrretræ, og på udvendig side er der monteret en aluminiumsprofil, for at gøre vinduet mere modstandsdygtig overfor al slags vejr. Dette kræver ikke ligeså meget vedligeholdelse, da den udvendige side ikke skal males. Derfor er dette et populært valg blandt kunder, da det sikrer minimal vedligeholdelse og flot udtryk. 

PVC/plast: 

Dette valg af materiale i vinduer og døre har en lang række fordele. Dette skyldes at de er vedligeholdelsesfrie, altså skal de ikke males, men blot rengøres og smøres efter behov. PVC er et materiale som ikke leder kulde, og derfor isoleres døre og vinduer ekstra godt ved valg af dette materiale. 

Sidder du med flere spørgsmål, inden du kan foretage dit næste køb af vinduer og døre, kan du lede videre hos Bedst & Billigst på deres hjemmeside.