Husk rejseforsikring når du bestiller din rejse.

Husk rejseforsikring når du bestiller din rejse.

Livet er herligt når man bare kan tage ud og rejse uden at tænke på noget. En skitur med høj sol og frossen sne under skiene eller en tur til sol og strand under palmerne, hvor du kan nyde en Piña Colada. Men har du sikret dig inden du tog hjemmefra at kunne få dækket eventuelle uforudsete omkostninger, som ikke var en del af rejseplanen inden du tog afsted?

Det er fedt nok at være på ferie så længe man er afsted og alt bare klapper, men hvis du mister noget af dit udstyr eller styrter på ski og kommer til skade så du skal transporteres hjem med ambulancefly, så koster det kassen, hvis du ikke er forsikret med en rejseforsikring.

En af de største udbydere af billige rejseforsikringer er firmaet Allianz. Du kan for ganske få penge sikre dig at din drømmerejse ikke bliver til et sandt mareridt. Beregn på deres side hvor lidt det skal koste for en Allianz Rejseforsikring der passer til den rejse du skal ud på.

Selv sådan en lille detalje, som at have en selvrisikoforsikring når du lejer bil i udlandet, er helt sikkert pengene værd. Nogle gange kan man blive snydt af gebyrer eller manglende selvrisiko når du lejer en bil i udlandet. På den måde kan du risikere at komme af med rigtig mange penge for at betale for en skade, du normalt i Danmark ville være dækket af på din selvrisiko. Med en rejseforsikring er du også forsikret for dette, så du ikke behøver at frygte hvordan de kører bil i udlandet.