Holder Bernhardt i Aarhus årets fest?

Holder Bernhardt i Aarhus årets fest?

Så er jagten på Danmarks bedste fest gået ind. Hvem mixer Danmarks bedste drinks? Hvem fylder dansegulvet weekend efter weekend? Hvem har den sødeste pige i døren? Og ikke mindst hvem løber med prisen som ’Årets Klub’? MTV & Smirnoff Club Awards 2012 inviterer til fest torsdag den 3. maj på Bernhardt i Aarhus.

Den populære konkurrence blandt landets diskoteker og natklubber Club Awards har igennem flere år vist, hvor meget byerne og de festglade danskere går op i at vinde titlen som Danmarks bedste festby. I 2010 vandt Horsens, og i 2011 var det Viborg, der løb med sejren og et brag af en finalefest på Crazy Daisy med besøg af flere kendisser.
 
”Club Awards har været en overvældende succes – både blandt klubberne i byerne og blandt gæsterne. Sidste år udvidede vi konceptet og satte jagten ind på Danmarks bedste nattelivseksperter. Det var en stor succes, så igen i år inviterer vi inden for på 12 nominerede natklubber, hvor vi leder efter ’Årets Bartender’, ’Årets DJ’, ’Årets Værtinde’ og ’Årets Fest’ i løbet af de næste tre måneder,” fortæller Commercial Planning and Activation Manager Natashia Svendsen, Diageo, der er ansvarlig for MTV & Smirnoff Club Awards 2012 og fortsætter:
 
”For at engagere vores gæster og personalet på natklubberne så meget som muligt foregår al afstemning på vores Facebook-side https://www.facebook.com/SmirnoffDenmark, og præmierne er helt fantastiske – ’Årets DJ’ får lov til at spille for Sensations VIP-gæster i Parken i efteråret 2012, mens ’Årets Bartender’ vinder en weekendtur til London for to for at opleve byens eksklusive barmiljø. ’Årets Værtinde’ vinder et professionelt photo shoot og en modelmappe. Hele konkurrencen ender i et brag af en prisuddeling den 30. juni, hvor vi kårer vinderne.”
 
På Bernhardt i Aarhus er de nominerede i kategorierne ’Årets DJ’, ’Årets Værtinde’ og ’Årets Bartender’:
 
·Dj Thomas Hofman er en oldschool DJ og slæber sin ryg skæv, fordi han ikke kan leve uden sine elskede klub-klassikere på vinylplader.
 
·Værtinde Natacha Nielsen stortrives, når klubben er fuld af gæster, og der er rigtigt travlt. Hun yder sit bedste for, at gæsterne altid får en festlig oplevelse.
 
·Bartender Line Andersen er en ægte diskodame med ben i næsen og masser af humor, og hun formår at nå ud over baren og feste med gæsterne.   
 
MTV kommer og filmer
Til alle 12 fester landet over kommer MTV og filmer hele natten. Gæsterne og alle andre interesserede kan bagefter se nattefesten på Facebook https://www.facebook.com/SmirnoffDenmark.  MTV viser også klip fra alle festerne frem til uge 26.
 
De nominerede
De 12 nominerede natklubber i kampen om at vinde prisen som ’Årets Klub’ er
 
Buddy Holly i Frederikshavn holder fest torsdag den 5. april
Buddy Holly i Holstebro holder fest lørdag den 7. april
Club Foam i Vejle holder fest fredag den 13. april
Frk. Nielsen i København holder fest fredag den 20. april
Crazy Daisy i Roskilde holder fest lørdag den 21. april
Crazy Daisy i Svendborg holder fest fredag den 27. april
Bernhardt i Aarhus holder fest torsdag den 3. maj
Prinsen i Vordingborg holder fest fredag den 11. maj
Crazy Daisy i Næstved holder fest lørdag den 12. maj
Crazy Daisy i Horsens holder fest torsdag den 17. maj
Crazy Daisy i Viborg holder fest lørdag den 19. maj
A-Bar i Odense holder fest fredag den 25. maj