Hold studenterfest i haven

Hold studenterfest i haven

Studentertiden er en helt speciel tid, som man aldrig kan få tilbage igen. Så når det er tid, skal det fejres med en fed fest. Find alle de ting du skal bruge til at holde et fantastisk studentergilde, som sent bliver glemt. Få festet hele natten med en masse sjove aktiviteter og masser af glæde og smil. Du slipper for bekymringerne om det du eventuelt mangler, fordi her finder du alt det og meget mere.

Er du i gang med at planlægge en studenterfest? Så find en masse faciliteter, praktiske ting og inspiration hos Festgården, som kan være med til at gøre aftenen uforglemmelig.

Hold en havefest

Det er selvfølgelig altid en mulighed at leje et lokale, når der skal være fest. Men hvorfor ikke udnytte baghaven? I de lune sommeraftner er det heller ikke alt for koldt, og hvis der nu bliver spildt lidt, så suger jorden det op for dig. Så er der masser af frisk luft og muligheder for en masse underholdende aktiviteter

Du kan eventuelt få et telt til lejligheden. Så er der et sted med le, hvis det nu skulle blæse lidt eller begynde at regne. Men et par dråber skal da ikke stoppe en fed fest, så er det bare med at tage festen ind i teltet til bygen er væk. Det kan også skabe en sjov og rigtig hyggelig stemning. Du kan også finde forskellige muligheder for opvarmning af teltet. Find forskellige varmere i alle mulige størrelser, så om du ønsker et stort eller lille telt, er det dejlig lunt at sidde i.

De praktiske ting

Mangler du nogle stole til alle gæsterne eller har du ikke glas nok til at alle kan skåle sammen? Find alt dette og endnu mere, så din festaften bliver helt perfekt. Intet behøver at mangle på den store dag. Du kan slippe for bekymringer over om du nu har nok fade eller skåle. Find at dette og meget mere:

  •        Servietter
  •        Bestik
  •        Borde
  •        Stole
  •        Belysning
  •        Bar og tilbehør

Så har du styr på det hele og du kan nyde aftenen til det fuldeste. De praktiske ting kan måske være en smule kedelige, men når først de er på plads giver det meget mere overskud og tid til alt det andet. Det skal nok blive en aften fyldt med fest og farver.

Gør dagen speciel

Gør dagen til en helt særlig dag, der skiller sig ud fra alle de andre fester. Mulighederne er mange og der er masser af fede tilbud. Hvad med en privat lille pølsevogn, så gæsterne kan vælge deres favorit mad derfra? Du kan også se nærmere på bestilling af en fadølsbar, hvis det er mere din stil.

Du kan også få nogle aktiviteter stablet på benene, så der er masser af underholdning til festen. Du kan for eksempel prøve sumobrydning, som altid er et hit og supersjovt. Eller hvad med en tur på rodeotyren? Det kan blive til sjove konkurrencer

Stort eller småt

Studentertiden kan fejres på mange måder. Om det et en kæmpe fest du ønsker at holde, så kan du finde lige det du synes ville være supersjovt. Drømmer du om en karaoke scene eller en golfsimulator eller leder du bare efter sjove idéer, så kan du finde alt dette og meget mere hos Festgården. Du kan have åben scene med en talentkonkurrence eller mulighed for at nogen kan holde tale eller lave en sjov selskabsleg.

Du kan også holde det mere simpelt og lægge vægt på nogle billigere aktiviteter. Du kan få sat nogle borde op til beerpong, det er altid en sikker favorit, eller lave en sjov stafet. Der er mange muligheder, og de behøver ikke alle sammen koste ekstra.

Én gang i livet

Studentertiden er en helt speciel tid, som man kun får lov til at opleve én gang i livet. Så slå dig løs og hav det sjovt. Hold præcis den fest du drømmer om og fejr det som du synes er bedst. Om det er en kæmpe samling alle venner og familie eller en mere intim og hyggelig aften. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Er du stadig ikke helt sikker på hvad der skal være til din studenterfest, kan du finde en endnu mere inspiration for den kommende aften. Hellere planlægge det i god tid end i sidste øjeblik.