Her er den billigste laptop for studerende

Her er den billigste laptop for studerende

Sponsoreret indhold:

Når man skal studere, er det vigtigt at have en god og billig laptop. Derfor har vi samlet de bedste bud på den billigste laptop til studerende her.

1. HP Stream 11

HP Stream 11 er en billig laptop, som er beregnet til studerende. Den kommer med en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner og en processor på 1,6 GHz. Den har også 2 GB RAM og en harddisk på 32 GB.

2. Acer Aspire 1

Acer Aspire 1 er en let og handy bærbar computer med en vejledende udsalgspris på 1.799 kr. Den har et 11,6" HD-skærm, en Intel Celeron N4000 processor og 4 GB RAM. Der er desuden 64 GB SSD-lagerplads og Windows 10 Home installeret.

3. Asus VivoBook E200HA

Asus VivoBook E200HA er en 11,6" laptop med en vejledende udsalgspris på 2.699 kr. Den er udstyret med en Intel Atom X5-Z8350 processor, 4 GB RAM og 64 GB eMMC hukommelse. Der er desuden 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0 og et HD-webkamera.

4. Lenovo IdeaPad 100S

Lenovo IdeaPad 100S er en bærbar computer, der vejledende sælges for 1.799 kroner. Den er udstyret med en 11,6 tommer skærm med en opløsning på 1366x768 pixel, 4 GB RAM og en Intel Atom x5-Z8300 processor.

5. Dell Inspiron 3000

Dell Inspiron 3000 er en budgetvenlig computer, der er beregnet til almindelig brug. Den vejledende udsalgspris er 1.199 kr., og den har følgende specifikationer: AMD A6-9220e processor, 8 GB RAM og en 1 TB harddisk. Der er desuden mulighed for at tilkøbe et GeForce GTX 1650 grafikkort til den.

Hvilken bærbar skal du vælge?

Når man skal vælge en ny bærbar, er det vigtigt at finde ud af, hvilken type man har brug for. Er du på farten meget, og har du brug for en let og kompakt bærbar? Eller er du mere typen, der bruger sin computer i længere tid ad gangen, og har brug for en med en større skærm?

 

Der findes mange forskellige typer af bærbare computere, så det kan være svært at vælge det rigtige. Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal tage højde for, når du vælger din nye bærbar.

 

Budget:

Det første, du skal tage stilling til, er dit budget. Bærbare computere kan variere meget i pris, så det er vigtigt at finde ud af, hvor mange penge man vil bruge på den. Hvis man ikke har et bestemt budget, kan det være en idé at starte med at definere sit behov – hvor ofte og hvordan vil man bruge computeren? – inden man går i gang med at undersøge priser.

 

Processor:

Næste skal man overveje processortype. Har du behov for den hurtigste processor på markedet? Eller vil en lidt langsommere model være fint for dig? Her er det vigtigt at finde ud af, hvad computeren skal bruges til. Hvis den primært skal bruges til surfing på nettet og spil, er en hurtigere processor ikke nødvendigvis et must. Men hvis computeren skal bruges til tunge programmer eller billedbehandling, er det et must at have en god processor.

 

Skjermstørrelse:

Nu hvor du ved, hvilken type processor du har brug for, er det tid til at tænke over skærmstørrelsen. Hvor stor en skærm har man behov for? Er en mindre skærm fint, eller vil man have plads til at se flere faner og vinduer på skærmen på én gang?

 

Harddisk:

Til sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tage højde for diskpladsen. De fleste bærbare computere har en indbygget harddisk på mellem 128 GB og 1 TB. Hvor meget plads har du behov for? Har du brug for at gemme mange billeder, videoer eller filer? Så er det en god idé at vælge en computer med en større harddisk.

 

Læs flere artikler om computere og gaming på esportscafe.dk