Her er 2 af forårets foredrag, du som ung og studerende kan blive klogere af i 2019

Her er 2 af forårets foredrag, du som ung og studerende kan blive klogere af i 2019

Hvorfor ikke bruge foråret på at blive klogere og få et indblik i andres liv, hvor der er en masse lærdom at hente? I denne artikel guider vi dig til foråret 2019s nye og relevante foredrag for dig som enten ung eller studerende.

Der er foredrag for dig, der arbejder med mennesker eller er på vej til det - dig, der overvejer at stifte familie - og dig som prøver at balance arbejdsliv, studier og fritid og sjældent får kabalen til at gå op.

 

 

Foredrag med Maj My - Odense, Aarhus, Aalborg, Sørvad, København, Vejle, Esbjerg og Sorø 

Er du enten studerende og forældre eller pædagog- eller lærerstuderende? Så læs mere her.

Maj My Humaidan er gift med rapperen fra UFO Yepha og har droppet storbyens liv i New York og København for et mere tilbagetrukket liv i det sydfynske Øhav på Ærø, hvor børnenes skole foregår i hjemmet, hverdagen er simpel og fokus er på det nære og nu og her.

I 2018 slog Maj My rigtigt igennem på de sociale medier, og flere og flere har fået øjnene op for, hvordan man kan arrangere sit liv anderledes, så stress ikke nødvendigvis er hverdagskost og man i langt højere grad følger sit eget tempo uden for det institutionelle liv med vuggestuens, børnehavens og skolens faste rammer.

Foredraget er derfor oplagt til dig, der arbejder med mennesker eller studerer til lærer, pædagog eller socialrådgiver - Her har du muligheden for at få et unikt indblik i, hvordan livet også kan leves - og hvilke fordele der kan være, når man vælger samfundets normer og fastlåste hverdagsrammer fra - og i stedet vælger sig selv og sin families behov til.

 

Billetter fås til omkring 175 kr + gebyr

Den danske Pilgrim - Vejen til et lykkeligere liv

Jannik var i 2018 en ambitiøs ung mand på 25-26 år, der balancerede fuldtidsjob i København, efteruddannelse på Copenhagen Business School, havde 2 virksomheder og arbejdede frivilligt inden for politik. Indtil en dag, hvor alt brændt sammen - og Jannik blev brændt ud. “Udbrændt” fik han som stempel hos lægen, og derefter lå et stort puslespil forude. For hvad var der lige sket, siden det var endt sådan her, og hvordan får man det egentlig bedre?

Jannik satte sig for at prøve en masse af for at skabe sig en mindre ulykkelig hverdag som ung mand midt i tyverne i København, men lige lidt hjalp det. Indtil han fik tanken om at gå, sælge alle sine ting og begynde en lang vandring, der endte i Spanien.

Nu tager Jannik ud og fortæller om sine oplevelser om at være udbrændt i starten af livet, om at finde sine sande værdier i hverdagslivet, og om motionens effekt på stress, depression og udbrændthed. Ligeledes kommer Jannik ind på, hvordan ensomhed kan være et skridt på at få ryddet gevaldigt op i sit liv og fortid, og hvordan man i virkeligheden efterlever Winston Churchills motto: “Hvis du går gennem helvede, så bliv ved med at gå”.

 

Billetter fås til omkring 100 kr.